25 Січня 2018
Новини

Від газованої води - повний рот гнилих зубів

Від газованої води - повний рот гнилих зубів

Майкл Шерідан з Ірландії працює посудомийником і протягом довгого часу не міг позбутися залежності від газованої води. Як повідомляє life.ru, через цю згубну пристрасть чоловікові довелося замінити на протези 27 зубів.

Зуби майже повністю згнили, і десять років Шерідан сидів на дієті з м’якої і рідкої їжі. Навіть відкусити бутерброд йому було боляче, так що харчувався він лише раз на день, а замість інших прийомів їжі випивав щодня по шість-сім літрів газованої води.

– Я знав, що, якщо піду до лікаря, мені доведеться кинути мою звичку, а я цього не хотів, – розповів чоловік, додавши, що в будь-якому випадку дозволити собі заміну всіх зубів він не може.

Проблеми із зубами впливали і на його спілкування з близькими. Шерідан намагався говорити з якомога меншою кількістю людей, а якщо ходив кудись із друзями, сидів у куточку, так як знав, що у нього погано пахне з рота.

Допоміг чоловікові його знайомий зубний лікар, який наполіг на операції та безкоштовно провів її. З того моменту ірландець не пив газовану воду, а тепер готується до зустрічі з психологом і дієтологом.

Своєю історією він вирішив поділитися в ЗМІ, щоб попередити про небезпеку, яку становлять шипучі напої.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Світ
В тему