24 Січня 2018
Новини

Європу накриває рекордними снігопадами

Європу накриває рекордними снігопадами

Протягом останніх днів рекордна кількість снігових опадів випала в Італії.

Небачена за останні 20 років кількість снігу випала також і в швейцарському Давосі. У Чехії снігопади паралізували рух на трасах.

В Італії, де випала рекордна кількість снігових опадів, з гірського готелю евакуйовано близько 100 туристів і членів персоналу. Через негоду та снігопади вони виявилися відрізаними від зовнішнього світу.

Як пишуть закордонні ЗМІ, рекордна кількість снігових опадів протягом останніх днів зробила дорогу на курорт непрохідною, готель також втратив зв’язок з електромережею. Для евакуації були використані вертольоти армії та поліції.

Крім того, цю зону оголошено небезпечною через високий ризик сходження лавини.

Також небачена за останні два десятиліття кількість снігу ви пала і в швейцарському Давосі, де зараз триває Всесвітній економічний форум. Рівень накопичення снігу досяг найвищого показника з 1999 року.

А нещодавно у Чехії сильні снігопади стали причиною  десятків автомобільних аварій і призвели до закриття головної автостради країни – шосе D1. Цей головний маршрут, який з’єднує Прагу зі сходом країни, було заблоковано в декількох місцях після численних аварій. Щонайменше дві людини отримали травми в ДТП.

 

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Світ
В тему