22 Січня 2018
Новини

Трамп і Обама залишаться без весільного торта

Трамп і Обама залишаться без весільного торта

Колишній президент США Барак Обама залишився без запрошення на весілля британського принца Гаррі та Меган Маркл через нинішнього американського лідера Дональда Трампа. Про це повідомляє dailymail.co.uk.

Церемонія відбудеться 19 травня, на ній будуть присутні тільки люди з найближчого оточення пари. Обаму і принца пов’язують дружні відносини, однак, щоб уникнути дипломатичного скандалу, його не покличуть на весілля.

«Президент Трамп не буде запрошений, оскільки весілля задумане лише для друзів і родичів. Це не захід державного рівня. Якби містер Обама був запрошений, це виглядало би викликом щодо містера Трампа, а Його королівська високість не хотів би викликати дипломатичних труднощів», – пояснило анонімне джерело при британському королівському дворі.

У вересні 2017 року під час «Ігор непереможених» у Торонто (міжнародних спортивних змагань колишніх і діючих військових, які стали інвалідами) британська телерадіомовна корпорація «Бі-Бі-Сі» записала інтерв’ю, яке принц Гаррі взяв в Обами. В ході бесіди член британської королівської сім’ї, зокрема, поцікавився фасоном трусів колишнього президента США, але відповіді не отримав. Програма вийшла в ефір уранці 27 грудня.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Світ
В тему