22 Січня 2018
Новини

Роботи з біонічним «достоїнством» виживають чоловіків із ліжка (18+)

Роботи з біонічним «достоїнством» виживають чоловіків із ліжка (18+)

Американський виробник секс-роботів, який прославився гіперреалістичними ляльками для інтимних утіх, запускає лінію зі «штампування» іграшок, призначених для жінок.

Нова продукція компанії Realbotix, котра спеціалізується на виробництві секс-роботів для чоловіків, вирішила випускати аналогічну продукцію і для прекрасної половини людства. Тож зовсім скоро у продаж надійдуть роботи-мужчини із біонічними пенісами, які виконуватимуть будь-які плотські забаганки своїх

Представники виробника впевнені, що новий виріб отримає шалену популярність серед клієнток, адже, на відміну від «бездушних вібраторів», наділений штучним інтелектом, а отже, зможе запам’ятовувати вподобання партнерки, підтримувати з нею розмову і навіть ніжно її обіймати. А досі жодна з інтим-іграшок не дарувала жінкам такої емоційної близькості.

Крім того, що ця версія робота підтримує біонічний імітатор чоловічої гідності у готовності 24 години на добу, то ще й спеціальний додаток Harmony дозволяє роботові навчатися, вести бесіди з власницею і втілювати її найтаємніші сексуальні бажання. Поки що вартість такого робота-дамського догідника не озвучується, та ціна ляльок для чоловіків від цього бренда становить приблизно 11 000 фунтів стерлінгів. 

Також, за словами засновника Realbotix Метма Макмуллена, дами зможуть обирати роботизованого «партнера» з різними параметрами зовнішності, кольором шкіри, розмірами його «робочого інструмента». Макмуллен упевнений, що роботи, котрі обійматимуть своїх власниць, даруючи тактильні й емоційні відчуття, стануть для жінок не тільки партнерами для сексу, а й навіть друзями.

 

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Світ
В тему