22 Січня 2018
Новини

Відомі імена найкрасивіших юних волинян (фото)

Відомі імена найкрасивіших юних волинян (фото)

Нещодавно в м. Луцьку відбулась значна подія для нашого краю. Вперше у нашому місті пройшов дитячий конкурс краси «Міні міс та містер Волинь 2017» в рамках Всеукраїнського фестивалю таланту та краси «Міні міс Україна»

Конкурс «Міні міс Україна» є чи не найпрестижнішим у сфері дитячої  модельної індустрії і проводиться з 1998 року. Переможці фестивалю отримують запрошення на участь в міжнародних конкурсах Little Miss World (Турція), Little Miss Nations (Бразилія), Cinderella (Лас-Вегас, США) та багатьох інших. «Міні міс Україна» щороку транслюється на українських телеканалах, пост релізи розміщуються в різних дитячих журналах. Славиться Фестиваль і знаним журі, оскільки до його складу входять професіонали модельного бізнесу, відомі актори, телеведучі, дизайнери, редактори дитячих глянців.

Цей конкурс вже давно набув статусу Всеукраїнського, оскільки проводиться вже практично у всіх великих містах та регіонах України. Відтепер і на Волині започаткувалось та буде продовжуватись це свято дитячого таланту та краси. Регіональним директором конкурсу стала дитяча модельна школа “Baby fashion”. 

Найважливішою складовою цього конкурсу стала  благодійність, оскільки під час його проведення збирались кошти для діток з особливими фізичними потребами. Координатором благодійного проекту була громадська організація «Стежина добра» на чолі з Аліною Приходько. Приємно, що до благодійної акції долучились Віктор та Надія Шеремети, які презентували для благодійного аукціону коштовні лоти від магазину-майстерні «ВАШ Ювелір», фотограф Лідія Кожевнікова, яка організувала благодійну фотосесію для гостей заходу, Тетяна Корецька, яка влаштувала благодійну ярмарку з власноручно виготовлених виробів небайдужих людей.

Участь у конкурсі «Міні міс та містер Волинь 2017» взяли яскраві та харезматичні діти з Волині. Були також конкурсанти з міста Лева та Івано-Франківська. Саме тому членам журі було дуже важко обирати кращих серед кращих. Але завдяки тому, що до складу журі увійшли професійні та успішні люди з різних сфер культури і не тільки, вдалось виділити і відзначити кожного з конкурсантів. Так, серед почесних членів журі були Заслужена артистка України, художній керівник зразкової вокальної студії «Зернятко», дитячого фольклорного гурту «Вервечка»- Алла Опейда, власник ювелірного магазину-майстерні «Ваш Ювелір» Віктор Шеремета, талановита дизайнер з міста Лева, творець багатьох неповторних колекцій одягу, зокрема, незрівнянних образів в стилі «Family look» Галина Васько, викладач Пекінської сучасної музичної академії, призер європейських та міжнародних змагань, засновник українського бренду одягу Iron City, відомий у танцювальному світі, як Bboy Andre, учасник Maximum crew (Сеул, Південна Корея)- Андрій Слайковській, дизайнер, творець вишуканих вечірніх суконь для усіх маленьких принцес, власниця салону-ательє «Зірочка»- Ольга Гаврилюк, директор рекламного відділу журналу «Твій Стиль» та  зіркове дитяче журі конкурсу «Міні міс та містер Волинь» супермодель світу  Анюта Климовець та найкрасивіша міні Топ-Модель України Даша Ковальчук.

Окрім перегляду талантів та творчих номерів конкурсантів, увазі  глядацької зали було представлено також церемонію вручення премії «Гордість країни 2017», лауреатом якої стала 9-ти річна лучанка Анастасія Назарук.  

Саме Анастасія була обрана Оргкомітетом Національного фестивалю таланту та краси «Міні міс Україна» бути ведучою конкурсу «Міні міс та містер Волинь 2017», а також отримала спеціальний титул «Зірка фестивалю Міні міс Україна» та ексклюзивну корону. Після абсолютної перемоги на VI Міжнародному конкурсі краси «Little Super model of The World 2018” у Греції, запрошена бути ведучою VII Міжнародного конкурсу краси «Little Super model of The World 2018” у Греції.

А допоміг юній ведучій впевнено себе почувати на великій сцені найкращий ведучий м. Луцька - Сергій Скулинець. Завдяки його професіоналізму та багаторічному досвіду, конкурс «Міні міс та містер Волинь 2017» пройшов весело, цікаво та «на одному диханні».

Званням «Відкриття року 2017» удостоєно було також Анюту Корецьку та  Крістіну Петровську. Своєю наполегливою працею, всесторонніми захопленнями та неймовірним розвитком дівчатка підкорили оргкомітет Національного фестивалю, за що були відзначені іменними кубками та дипломами. 

Що стосується конкурсантів, то всі вони ретельно готувались, підбирали неймовірні образи, аби вразити журі та присутніх гостей в залі. І це їм безперечно вдалося! Доречі, що стосується образів, то саме двох конкурсанток було відзначено додатковими кришталевими коронами за підготовлений найкращий карнавальний костюм- Антощук Ірину та Ярош Соломію.

А допомогли конкурсанткам стати ще більш привабливими та чарівними професійні майстри студії візажу Тетяни Лукашик та майстер-перукар Ілона Сельвесюк.
Окрасою заходу став виступ моделей дитячої модельнолї школи “Baby fashion”, які представили карнавально-новорічну колекцію святкових образів від студії-ательє «Зірочка», неперевершений вокальнний супровід виступу подарувала Ірина Росоловська. Дівчаток-моделей було відзначено іменними дипломами та подарунками.
Також, не менш незабутнім став вихід мам, донечок та синочків в колекції «Family look» від львівського дизайнера Галини Васько (студія-ательє Maks).

Яскравими вокально-хореографічними виступами порадували глядачів вихованці зразкових вокальних студій «Вервечка» та «Зернятко» керівник Алла Опейда, зразковий ансамбль сучасного танцю "Антарес", керівник Вікторія Лех, а також солісти Софія Приходько, Вікторія Бляхарчук та Христина Андрущак.

Вихід учсників в карнавальних костюмах став справжньою феєрією, доповнила яку вокалістка Діана Шевчук, яка виконала музичну композицію Селін Діон «Oh Holy night» 
Серед учасників, представників сильної статі, переможцями конкурсу стали Чап’юк Тімур та Гармідер Олександр, які отримали статуетки «Міні містер Волинь 2017» та титули «Гран прі», а головну корону та титул «Гран Прі» здобув Шейхов Ернест.

У найменшій віковій категорії серед дівчаток перемогла Петровська Крістіна,  у середній віковій категорії -  Яворська Віталіна.
Також, в своїх вікових категоріях перемогли та отримали титул «Гран Прі» Усенко Вікторія, Антощук Ірина, Юхимюк Софія, Щерба Софія,  Скібіцька Ангеліна та Сива Вікторія. Усенко Вікторія, конкурсантка з Івана-Франківського, вразила усіх гостей заходу своїм розкішним українським вбранням та майстерністю дефіле.  

Переможницями та володарками основного титулу «Міні міс Волинь 2017»  стали Демчук Дарина, Лепа Ліана, Войчик Анастасія, Гармідер Софія та Ярош Соломія.
Конкурсантка зі Львова Суха Вікторія отримала титул «Best model of Ukraine».

«Супер Гран Прі» конкурсу здобула юна лучанка Соломія Павлючик та виборола право представити Україну на VII Міжнародному конкурсі краси «Little Super model of The World 2018” у Греції.

Усі конкурсанти отримали розкішні корони, нагородні стрічки, іменні дипломи, подарунки, а володарі титулу «Гран Прі» також ювелірні прикраси від партнера заходу магазину-майстерні «Ваш ювелір».

Крім того, володарів титулу «Міні міс Волинь 2017» та «Гран Прі» запрошено представляти Україну на Всеукраїнському фестивалі таланту та краси «Міні міс Україна» та  на VII Міжнародному конкурсі краси «Little Super model of The World 2018” у Греції. Вболіватимемо за наших зірочок!

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, Волинь, Фото
В тему