18 Січня 2018
Новини

9 снів, які бачить кожний. Тлумачення найпоширеніших сновидінь

9 снів, які бачить кожний. Тлумачення найпоширеніших сновидінь

З давнини різні народи вірили, що через сон потойбічний світ спілкується із живими. Тож до сновидінь ставилися з особливим трепетом. У кожній деталі сну криється таємний зміст. Звичайно, розтлумачити всі їх – неможливо, проте є видіння, які бачать абсолютно усі.

Голий на людях

У реальному житті одяг – наш імідж, тож бути уві сні голим означає, що якась ситуація в реальності змушує вас почувати себе вразливим і беззахисним. Можливо, ви влаштовуєтеся на нову роботу або починаєте нові відносини, однак вам бракує впевненості.

Вас переслідують

Переслідування уві сні ввижається багатьом. Відповісти, що це означає, з точністю не може жоден сонник. Імовірно, такий сон натякає на проблеми, від яких ми тікаємо.

Якщо вас у сні переслідує тварина, це може означати, що ви намагаєтеся приховати щось або стримати гнів.

Утечу від когось, кого ви знаєте, можна розтлумачити тим, що ви намагаєтеся впоратися з якимось завданням або що маєте негативні почуття щодо іншої особи.

Вам подобається, що вас переслідують? Отже, ви хочете бути об’єктом жадання. Можливо, у вас бурхливо розвиваються відносини.

Польоти уві сні

Експерт зі сновидінь Ян Воллес вважає, що польоти уві сні можуть бути пов’язані з бажанням уникнути обставин, які вас засмучують. За іншою теорією, це пов’язано з нашою впевненістю і здатністю досягати результату. Якщо вві сні літаєте високо, це означає, що ви досить упевнені в собі або що вже прийняли важке рішення й воно вас більше не обтяжує.

Випадають зуби

Сонник стверджує, що втрата зубів уві сні означає невпевненість у своїх силах і почуття безпорадності. А ще стверджують, що сни про випадання зубів часто сняться людям, які бояться, що втрачають свою привабливість через старіння. Такі сни часті гості у тих, хто програє гроші та зазнає невдач у кар’єрному рості.

Падіння

Падіння – це втрата контролю. Можливо, ви не почуваєтеся в безпеці або у вас немає впевненості, що ви здатні впоратися із ситуацією. Інтуїція попереджає, що вам слід перестати боятися. Такий сон – знак того, що слід скинути темп і відпустити те, що вас мучить. Учіться довіряти людям, які вас оточують.

Бачити уві сні порожню або необжиту кімнату

Кімнати в будинку символізують різні боки вашої особистості. Приміщення необжите – значить, виявите щось нове в собі, про що, можливо, не підозрювали. Перед вами можуть відкритися нові перспективи.

За іншою теорією, голі стіни і порожня кімната – це готовність почати все із чистого аркуша.

Вода

Вода, як стверджують сонники, – наші емоції. Залежно від того, яка вода – прозора чи каламутна, ми можемо охарактеризувати свій емоційний стан. Те саме стосується також і стану води – спокійна чи збурена. Риба символізує непорозуміння з друзями, а жабуриння – проблеми в особистому житті.

Керувати транспортним засобом

Будь-який транспортний засіб символізує вашу здатність послідовно рухатися до мети або вирішувати завдання. Втрата контролю над автомобілем означає, що ви недостатньо контролюєте свій шлях до успіху. Сонник Воллеса радить замість уперто йти до мети прислухатися до інстинктів.

Секс

Секс уві сні, ймовірно, пов’язаний із сексуальними переживаннями. Також він відображає ваше ставлення до інших людей.

Секс уві сні вказує на те, що ви виявили в собі гідність або ж насолоджуєтесь якоюсь життєвою ситуацією. 

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Світ
В тему