18 Січня 2018
Новини

Майже 1,5 млн грн витратить Луцьк на розвиток туризму

Майже 1,5 млн грн витратить Луцьк на розвиток туризму

У 2018 році Луцька міська рада витратить майже півтора мільйона гривень на розвиток туризму в обласному центрі Волині.

Третину суми спрямують на діяльність комунального центру туристичної інформації, а ще 900 тисяч – на управління туризму та промоції. Про це повідомляє Волинська регіональна дирекція Національної суспільної телерадіокомпанії України. 

Як розповіла начальниця управління туризму та промоції Луцькради Катерина Теліпська: «Ми відвідуємо туристичні виставки міжнародні, національні, розповідаємо про туристичний потенціал, культурно-мистецький, спілкуємося з туристичними операторами, турагентствами, розповідаємо про ті об’єкти, які можна відвідати.  Будуть реалізовані прес-тури, хочемо запросити журналістів з інших міст, аби вони на власні очі побачили місто Луцьк, відвідали якісь заходи і розповіли про це жителям у своїх містах». 

Ще один із напрямків програми – це туристична інфраструктура.

«Ми розвиваємо систему туристичного ознакування. Вже сьогодні можна побачити низку туристичних вказівників, пілонів, таблиць. Його не буває забагато, тому  будемо їх встановлювати в інших частинах міста», – зазначила Теліпська.

За словами Катерини Теліпської, за останні п’ять років кількість туристів у Луцьку зросла більше ніж у два рази. Торік в обласному центрі Волині побувало майже 250 тисяч туристів, а прямий дохід становив 135 мільйонів гривень.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, Волинь
В тему