18 Січня 2018
Новини

Волинське місто увійшло до міжнародного туру

Волинське місто увійшло до міжнародного туру

Володимир-Волинський тепер відвідуватимуть іноземні туристи у рамках восьмиденного автобусного туру «Непізнані перлини Галичини та міста-партнери Цвікау».

Про це на своїй сторінці в Facebook повідомив перший заступник міського голови Володимира-Волинського Ярослав Матвійчук.

«Маємо приємну новину – одна з відомих німецьких туристичних фірм Братів Ляйстнерів включила відвідування нашого древнього міста до маршруту автобусного туру. Відвідування Володимира-Волинського заплановане на 5-й день восьмиденного туру «Непізнані перлини Галичини та міста-партнери Цвікау» (Цвікау – Краків – Бреслау – Львів – Володимир-Волинський) вартістю 789 євро», – йдеться в повідомленні.

До речі, частина цих коштів буде витрачена на харчування та екскурсії у Володимирі-Волинському. Тому Ярослав Матвійчук закликав докласти максимум зусиль, щоб достойно презентувати місто.

«Будемо сподіватися, що незабаром сформується перша туристична група, і це стане серйозним поштовхом до розвитку туризму. Подяка у підтримці цього проекту меру Цвікау Пії Фіндайс, а також Свену Дітріху та Ернсту Мюллеру за лобіювання інтересів міста на європейському рівні», – резюмував Матвійчук.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, Волинь
В тему