16 Січня 2018
Новини

Cкільки заробляють дівчата з елітного ескорту і чого хочуть чоловіки

Cкільки заробляють дівчата з елітного ескорту і чого хочуть чоловіки

23-річна австралійка Джесс Джонс давно купила собі добротний будинок і розкішний Mercedes. Час у компанії Джесс коштує приблизно 5 тис. австралійських доларів – повідомляє life.ru.

Джесс Джонс почала займатись ескортом два роки тому, коли познайомилася з одним з представників цих послуг на бізнес-форумі.

Раніше дівчина працювала консультантом у магазині, але завжди любила гроші, тому мук совісті у неї не було. Чоловіки платять Джонс п’ять тисяч австралійських доларів на годину. При цьому в її послуги не завжди входить інтимна близькість.

Проте Джесс досі ретельно приховує від сім’ї та друзів свою професію. Дівчина зізнається, що велика частина заробітку йде на дизайнерські сукні й туфлі, а також на відвідування салонів краси і купівлю дорогої косметики.

Серед клієнтів Джесс здебільшого заможні чоловіки – бізнесмени, юристи... Працівники середньої ланки просто не зможуть дозволити собі «елітку» (дівчину з ескорту): «Я можу заробляти орієнтовно від 10 000 до 25 000 доларів на тиждень – залежно від тривалості бронювання».

Часто Джесс призначають зустрічі одружені чоловіки. Не завжди вони пропонують дівчині інтимну близькість. Деякі просять провести з ними час на бенкетах або сходити в ресторан. Більшості одружених подобається проводити час із чарівною красунею, вони зізнаються, що так почуваються впевненіше. Іноді Джесс зустрічається з обома членами подружжя для приємного проведення часу...

Незважаючи на анонімність, дружини деяких клієнтів іноді дізнаються про зв’язок з Джесс. Часто вони влаштовують скандали і погрожують дівчині, але це її не зупиняє. Джесс зізнається, що поки не має наміру покидати свою кар’єру. Вона продовжить займатись ескортом доти, доки її молодість це дозволяє. 

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Світ
В тему

Останні матеріали