16 Січня 2018
Новини

Шерон Стоун розповіла про смертельний діагноз

Шерон Стоун розповіла про смертельний діагноз

Напередодні виходу серіалу Mosaic Стівена Содерберга, де одну з головних ролей виконала Шерон Стоун, зірка «Основного інстинкту» дала відверте інтерв’ю, в якому розповіла про те, як у 2001 році мало не померла. В актриси стався крововилив у мозок, лікарі казали, що її шанс вижити становить п’ять відсотків, пише cbsnews.com.

«Коли у мене в голові луснула кровоносна судина, я побачила гігантський спалах світла, який почав мене засмоктувати. Я немов вилетіла з тіла і стала бачити покійних друзів і інших людей, які за життя були дуже добрі до мене. Я зависла десь посередині між двома світами. Раптово – бум! – і я повернулася в своє тіло», – розповіла Шерон Стоун.

За словами актриси, довгий час після цього інциденту їй не пропонували ніяких ролей.

«Це був дуже важкий час, я сиділа без роботи. Мені не надходило пропозицій, люди думали, що я втратила всі навички. Я намагалася нікому особливо не розповідати про те, що саме мені довелося пережити, тому що індустрія таких слабкостей не прощає. Я щаслива, що мені вдалося стати на ноги», – розповіла Стоун.

Зірка заявила, що якийсь період після операції «поводилася дивно» і часом дозволяє собі невеликі дивацтва.

«Я постійно розмовляю зі своїм деревом. І мені здається, що воно мені відповідає. Воно так приємно пахне», – заявила Стоун.

Серіал Mosaic із участю актриси виходить 22 січня. 

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Світ
В тему