16 Січня 2018
Новини

Що ховається за вродою найсексуальніших акторів світу? (фото)

Що ховається за вродою найсексуальніших акторів світу? (фото)

Редакція одного з найпопулярніших журналів світу про красу і моду Harper’s Bazaar оприлюднила список «найгарячіших» чоловіків за останні 60 років. Топ-50 найбільш красивих і сексуальних чоловіків поповнили легенди старого Голлівуду, зірки 90-х і знаменитості, які лише ступають на зірковий Олімп.

Хто ж увійшов у першу п’ятірку?

1. Джеймс Дін

Джеймс Дін – американський актор, який здобув популярність у 1950-х роках.Він став знаменитим завдяки трьом кінофільмам – «На схід від раю», «Бунтар без причини» і «Гігант». Життя актора трагічно обірвалося. 30 вересня 1955 року хлопець загинув у автокатастрофі. Діну було 24 роки.

Потрапив у список тому що: красиво курить у фільмі «Бунтар без причини».

2. Марлон Брандо

Американський актор і режисер, відомий за фільмами «Трамвай Бажання» і «Хрещений батько». В актора народилося щонайменше 11 дітей. Між найстаршим та наймолодшим була різниця майже у сорок років. П’ятеро з них – від трьох законних дружин Брандо, троє – від гватемальської хатньої робітниці Крістіни, ще троє – результат випадкових романів.

Потрапив у список тому що: жінки мліли від рук актора і підтягнутого тіла, що ховалося під тісною футболкою.

3. Кері Грант

Англо-американський актор, зірка старого Голлівуду. Кері Грант п’ять разів був одружений. Незважаючи на численні шлюби та романи, в Голлівуді ніколи не вщухали спекуляції про його гомосексуальні уподобання.

Найсексуальніший момент: біг Лазурним берегом разом із Грейс Келлі у фільмі «Спіймати злодія».

4. Рок Хадсон

Американський актор, найбільш відомий за фільмами «Гігант», «Чудова одержимість» та «Інтимна розмова». Був одружений, хоча визнавав свою гомосексуальність. Подейкували, що його дружина була лесбіянкою.

Потрапив у список завдяки грі з Елізабет Тейлор у фільмі «Гігант».

5. Пол Ньюман

Американський актор і режисер, володар найбільш упізнаваних блакитних очей в історії кіно. Актор був одружений двічі. З першою дружиною мав трьох дітей і прожив дев’ять років. Другою дружиною стала кіноактриса Джоан Вудвард. Їхній шлюб у Голлівуді вважався зразковим. У Пола і Джоан народилося теж троє дітей, проте їхній перший син помер у 1978 році.

Найсексуальніший момент: кадри в розстебнутій сорочці у фільмі «Солодкоголосий птах юності».

Також у список увійшли Елвіс Преслі, Річард Гір, Джордж Клуні, Бред Пітт, Леонардо Ді Капріо, Рікі Мартін, Хіт Леджер, Джаред Лето, Джастін Тімберлейк, Орландо Блум, Раян Гослінг, Раян Рейнольдс, Бредлі Купер, Ченнінг Татум, Меттью Макконахі, Девід Бекхем, Кріс Хемсворт.

Тим, хто хоче дізнатися повний список знаменитостей, які увійшли в п’ятдесятку, варто завітати на сторінку видання Harper’s Bazaar.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Світ, Фото
В тему