16 Січня 2018
Новини

На Місяці знайшли воду?

На Місяці знайшли воду?

На північному полюсі Місяця у кратері Філолай дослідницький зонд LRO знайшов сліди кількох лавових трубок. Через них гаряча магма потрапляла на поверхню Місяця, коли той ще був молодим. Учені припускають, що там і зараз може бути вода. Пишуть ЗМІ.

Учений Паскаль Чі з Дослідницького центру НАСА імені Еймса (США) каже: якість отриманих знімків поки не дозволяє зі 100% упевненістю стверджувати, що це дійсно лавові трубки, однак про це свідчать розміри цих структур, їхня форма і геологічні властивості.

«Якщо там побудувати базу, то у нас буде не тільки вода, але і красивий вигляд на Землю – на відміну від місця посадки «Аполлонів», наша планета не висітиме над головою, а плистиме над горизонтом», – зазначає дослідник.

Однак відкриття цікаве і тим, що кратер Філолай був утворений 1 100 000 000 років тому, що дозволить дослідникам вивчити еволюцію Місяця в більш пізній період розвитку.

Нагадаємо, нещодавно американські уфологи зробили сенсаційну заяву, довівши своїм відеороликом існування інопланетян. Мисливці за НЛО розповіли, що на Місяці вже тривалий час розміщується колонія прибульців, і продемонстрували відеопідтвердження.  

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Світ
В тему