16 Січня 2018
Новини

16 січня: кого привітати з днем ангела

16 січня: кого привітати з днем ангела

Цього дня відзначають іменини Ірина та Гордій.

Як ім’я вплинуло на формування характеру нинішніх іменинників та яка доля чекає на «винуватців свята»?

ІРИНА

Ім’я Ірина в перекладі з давньогрецької означає «мир, спокій». Походить від імені давньогрецької богині Ейрени, богині миру і спокою. Ірина є дуже чутливою дитиною. Свої обов’язки вона виконує відмінно, демонструючи батькам багато любові. Вона не терпить несправедливості, може сильно гніватися, важко прощає образи. Ірина – чутлива жінка, володіє природною грацією і має уявлення про баланс та гармонію. Ірина дуже дорожить сімейними цінностями, це благородна жінка, яка любить подобатися і не терпить насильства та агресії. Ірини часто мирять всіх, адже люблять мир і спокій навколо себе. Вона високо цінує відданість, велич, красу, і буде працювати для досягнення своєї мрії. Чоловік її життя буде красивим, вишуканим, дотепним, розумним, і звичайно, з хорошим характером. У Ірини сильна воля, але також є і боязкість перед прийняттям рішень. Але якщо вже рішення прийнято, то воно буде виконано. Вона інтелектуальна і духовна людина, любить читати. Ірина вибирає собі професію, яка вимагає спілкування з людьми. Це лікарі, вчителі, продавці, юристи, актриси, психологи. При цьому Ірина дуже любить насичене життя. Вона любить, коли її хвалять, після отримання похвали готова працювати зі ще більшим завзяттям. Іра відповідально ставиться до будь-якої справи, за яку береться. Володарка імені Ірина не втрачає віри в себе, в свої сили, яким би тернистим не був її шлях. Іра легко сходиться з різними людьми, їй неважко встановлювати різні ділові контакти, але от тільки не завжди доводить справу до кінця. Ірина дуже активна, сприйнятлива і інтелектуальна жінка. Вона тверезо дивиться на речі, не витає в хмарах, тому рідко буває сентиментальною. Іра рішуча, самостійна, вольова, розкута дівчина в своїх діях і судженнях. Можна уявити її як холодну, незалежну жінку, але їй дуже потрібні ласка і людське тепло, тоді Ірина розквітне і в повній мірі зможе подарувати свою любов і своє серце обранцеві. Ірина завжди любляча, турботлива мати і вірна дружина. Вона користується великою повагою у чоловіка і у дітей, до її думки в сім’ї при прийнятті рішень завжди прислухаються.

 

ГОРДІЙ

Ім’я Гордій має грецьке коріння, походить від імені селянина Гордія, обраного царем Фрігії з волі Зевса.

Гордій позитивна людина, що володіє такими рисами як оптимізм, миролюбність і скромність. Незважаючи на зовнішність нерішучого, боязкого чоловіка, Гордій – енергійна і діяльна натура. У компанії друзів проявляє себе як прекрасний оповідач і цікавий співрозмовник. У будь-якій ситуації така людина поводиться терпляче і врівноважено, вміє вислухати поради інших. Власники цього імені, народжені взимку, схильні до прояву запальності. Власник цього імені творча особистість. Серед них часто зустрічаються танцівники, перекладачі, художники та журналісти. Часто розкривають свої таланти в галузі медицини. Удача зазвичай на їхньому боці.

Завдяки своїй жадобі спілкування Гордій схильний викликати прихильність до себе людей. Він чесний, прекрасно до всіх ставиться, але невміння стримувати негативні емоції заважає цьому чоловікові в стосунках з друзями. Для коханої жінки Гордій здатний на скоєння найнесподіваніших вчинків, навіть якщо не відчуває від неї взаємності. Невдачі в любові сильно позначаються на моральному стані Гордія. Він здатний замкнутися в собі. Розговорити його в такі періоди стає практично неможливо. Такий чоловік однолюб, він ніколи не стане зраджувати обраниці. Закохавшись, він намагається завжди перебувати поруч і виконувати будь-який каприз обраниці. У той же час Гордій дуже вимогливий у відносинах.

Не позбавлений цей чоловік і гордості. В роботі проявляє себе як старанний співробітник. Багато працює і не перестає дивувати активністю. Працездатність Гордія дозволяє досягти йому прекрасних результатів в кар’єрі.

 

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна
В тему