15 Січня 2018
Новини

Про кохання принца Гаррі й актриси Меган Маркл знімають фільм

Про кохання принца Гаррі й актриси Меган Маркл знімають фільм

Lifetime Television – американський кабельний телеканал – покаже фільм про принца Гаррі та актрису Меган Маркл. Картина під назвою «Гаррі та Меган: королівська історія любові» розповість про те, як починалися стосунки знаменитостей. Картина буде художньою роботою з легкою ноткою гумору.

Над проектом досі працюють, тому автори не можуть назвати точну дату виходу фільму. Однак стрічку, яка розповідала історію кохання принца Вільяма і Кейт Міддлтон, презентували глядачам за 11 днів до їхнього вінчання. Гаррі та Меган мають зв’язати себе узами шлюбу 19 травня. Відповідно, глядачам варто чекати на фільм про їхнє кохання на початку травня.

Нагадаємо, принц Гаррі закохався у старшу за нього на три роки Меган Маркл з першого погляду, коли побачив її у серіалі «Форс-мажори». Парочка познайомилася завдяки спільним друзям, які організували їхню зустріч.

З 10 вересня 2011 року Маркл була заміжня за кінорежисером Тревором Енгельсон, з яким зустрічалася з 2004-го. Пара розлучилася в травні 2013-го. До 2016 року Маркл отримувала фінансову допомогу від колишнього чоловіка. 8 листопада 2016-го Кенсінгтонський палац підтвердив інформацію про те, що Меган протягом тривалого часу зустрічається з принцом. А у листопаді минулого року закохані оголосили про свої заручини.

Згідно з новими правилами престолонаслідування, Гаррі не втратить права на успадкування британського престолу після укладення шлюбу з Меган, незважаючи на те, що вона католичка і розведена жінка.

Перед вінчанням Маркл прийме британське підданство і змінить віру, пройшовши через обряди хрещення і конфірмації, прийняті в англіканській церкві. Після заміжжя вона залишить кар’єру актриси. 

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Світ
В тему