15 Січня 2018
Новини

«Чорній вдові» з Франції загрожує довічне ув’язнення

«Чорній вдові» з Франції загрожує довічне ув’язнення

Француженці, яку вже охрестили «Чорною вдовою Рив’єри», загрожує довічне ув’язнення за те, що вона, ймовірно, спокушала і вбивала багатих літніх чоловіків. Про це повідомляє sg.news.yahoo.com.

Патриція Дагорн уже відбуває п’ятирічний термін за шахрайство і грабіж 87-річного чоловіка в 2012 році. Тоді потерпілий погодився жити зі зловмисницею в обмін на інтим. Незабаром після цього чоловіка вбили.

За рік до цього поліція вже підозрювала Дегорн у вбивстві 60-річного чоловіка, з яким вона проживала в готелі в Ніцці. Тоді їй не висунули звинувачень. Однак розслідування відновилося наступного року, коли поліцейські знайшли у неї кілька пляшечок з «валіумом» (торгова назва ліків – діазепам) і особисті документи близько дванадцяти різних чоловіків, зокрема посвідчення особи, інформацію про банківські рахунки та медичні страховки.

В ході слідства її також запідозрили в причетності до вбивства 85-річного пенсіонера в Каннах у 2011 році. Незадовго до його смерті Дегорн перевела в готівку виписаний ним чек на 21 тисячу євро.

Адвокат жінки описує свою клієнтку як «вразливу» людину. Він повідомив, що Дегорн в дитинстві віддали в прийомну сім’ю і вона «почуває себе комфортно, перебуваючи в товаристві літніх людей».

Поліція підозрює, що з 2011 року Дегорн зустрічалась як мінімум з двадцятьма літніми чоловіками, які прибували до Французької Рив’єри. Жертв вона знаходила через шлюбні агентства. Просила у них гроші, вписати її в заповіт або крала їхні документи.

У 2013-му молодший син «чорної вдови» на ім’я Гіллем розповів місцевій газеті, що не здивований звинуваченнями на адресу матері: «Вона завжди була одержима швидкими і легкими грошима».

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Світ
В тему