15 Січня 2018
Новини

Особняки, наркотики, оргії: як відпочивають «титани Кремнієвої долини»

Особняки, наркотики, оргії: як відпочивають «титани Кремнієвої долини»

Таємні секс-вечірки з алкоголем і наркотиками – звичайна справа для топ-менеджерів великих технологічних компаній Кремнієвої долини. Своїм способом життя вони навіть пишаються. Про це пише russian.rt.com.

При цьому оргії в особняках зачіпають не тільки особисте життя керівників, а й допомагають вести справи: частенько в гості заходять великі інвестори. Про це в своїй книзі розповідає американська журналістка Емілі Чанг.

Приблизно раз на місяць, у ніч п’ятниці або суботи, технократи Кремнієвої долини збираються на вечірки, наповнені сексом і наркотиками. Часом ці зборища проводяться в гігантському маєтку, розташованому в одному з елітних районів Сан-Франциско. Іноді гості з’їжджаються в заміську резиденцію в долині Напа або на приватні пляжні володіння в Малібу. Місця змінюються, але більшість учасників і їхні цілі залишаються незмінними.

Їй вдалося поговорити майже з двома десятками людей, які відвідували такі вечірки або прекрасно знають про те, що на них відбувається. Багато учасників цих зустрічей не висловлювало ні краплі збентеження або сорому.

За словами Чанг, якби все обмежувалось особистим боком життя, то це було би не настільки критично. Однак те, що відбувається на цих секс-вечірках, часто позначається і на веденні бізнесу в американському центрі комп’ютерних інновацій.

Від представниць прекрасної статі, яких запрошують на ці вечірки, зазвичай вимагаються інші якості. Якщо вони привабливі, слухняні та молоді, то їм не варто непокоїтися про резюме або банківський рахунок, зазначає автор статті.

В окремих випадках співвідношення жінок і заможних чоловіків на цих зустрічах становить приблизно два до одного, що дає останнім широкий вибір. «Таку вечірку можна відразу відрізнити від інших, – пояснив Чанг один з місцевих бізнесменів. – Зазвичай на зустрічах, присвячених технологіям, жінок практично не буває. Проте на подібних тусовках їх хоч греблю гати».

«Я бачив, як безліч керівників-чоловіків спали відразу з десятком жінок. Але якщо всім цим жінкам усе одно, хіба можна говорити про вчинення будь-якого злочину? Можна називати це огидним, але не незаконним», – заявив автору статті інвестор, який працює на одного з найвпливовіших людей в сфері високих технологій.

Чанг звертає увагу, що існує велика різноманітність зустрічей для «сексуальних експериментів». На деяких із них не вживають алкоголь і наркотики, а також дотримуються статевого балансу. На інших, де, навпаки, дуже багато заборонених речовин і жінок, зазвичай усе закінчується груповим сексом.

Чоловіки приходять тільки на особисте запрошення господаря і можуть приводити із собою будь-яку кількість супутниць. Зазвичай інформація про вечірку передається віч-на-віч або публікується в соцмережах. Зрозуміло, в її описі навмисно не згадується секс.

За словами відвідувачів таких вечірок, зазвичай вони проходять у такий спосіб. Гості приїжджають ближче до вечері та проходять перевірку у приватної охорони, завдання якої – не пропускати сторонніх. Під час найбільш «інтимних зустрічей» гості готують їжу самі, в результаті чого відпадає необхідність виганяти прислугу після десерту. Алкоголь допомагає гостям стати більш розкутими, а потім подаються наркотики. Нерідко ними виявляються MDMA, також відомі як екстазі або Моллі, здатні перетворити малознайомих людей у «вкрай розкутих друзів».

Люди починають обійматися та займатися коханням. Ніч змінюється ранком, і група збирається за сніданком, після якого дехто знову повертається до плотських утіх. «Їжа, наркотики, секс – і так по колу», – підкреслює автор статті.

За її словами, ці секс-вечірки серед провідних представників Кремнієвої долини влаштовуються так часто, що фактично вже не є секретом. Дехто називає це «найкращим способом життя».

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Світ
В тему