15 Січня 2018
Новини

Що відомо про фільм «Загін самогубців-2»?

Що відомо про фільм «Загін самогубців-2»?

Другий Фільм про пригоди поганців із «Загін самогубців» отримав зелене світло.

Комедійний супергеройський бойовик вийшов на екрани у 2016 році та отримав суперечливі відгуки від глядачів та критиків, а втім, став одним із кращих проектів кіновсесвіту DC.

За режисерське крісло фільму «Загін самогубців-2» сяде Гевін О’Коннор. Глядачі могли бачити такі його роботи, як «Воїн» та «Розплата».

За останньою інформацією, сценарій для другої частини писатиме Девід Ейр, який працював над такими картинами, як «Тренувальний день», «Форсаж», «Люди Ікс: Початок. Росомаха» та «Лють». Цікаво, що Ейр також писав сценарій для стрічки «Загін самогубців» і навіть з’явився там у ролі охоронця у тюрмі. До того ж постановник оригінального «Загону самогубців» Девід Ейр займається «Сиренами Готем-сіті» про Гарлі Квінн.

«Загін самогубців-2» досі не анонсували. Нагадаємо, 17 листопада 2017-го вийшов фільм «Ліга Cправедливості», який став провальним для студії DC. Картину лаяли за «рваний» сюжет, слабкі спецефекти і відсутність гармонійності в оповіді. Наступною, а саме 21 грудня 2018-го, на екранах з’явиться картина «Аквамен». Фільм «Шазам» планують випустити у прокат 5 квітня 2019-го. Поки що не відома дата виходу ще одного проекту DC «Сирени Готем-сіті», який, імовірно, глядачі побачать у 2019 році. Далі, 1 листопада 2019-го, DC покажуть другу частину «Чудо-жінки». 2 квітня 2020 року студія планує випустити фільм «Кіборг», а 24 липня на екранах з’явиться «Корпус Зелених Ліхтарів».

Відповідно, «Загін самогубців-2» вийде у прокат не раніше від 2020 року.

Цікаво, що раніше автори проекту планували зняти фільм про Джокера, поклавши початок новій лінійці кінокоміксів. Картина не мала бути пов’язана з основною серією DC і Лігою справедливості. Однак дата виходу «Джокера» невідома. Та й виконавець головної ролі Джаред Лето, який залишився незадоволений розвитком його героя у «Самогубцях», навряд чи погодиться на сольний фільм.

До роботи над супергеройським бойовиком «Загін самогубців-2» повернуться улюблені актори. Серед списку лицедіїв, імовірно, будуть Марго Роббі, Вілл Сміт. Можливо, у фільмі з’явиться Дуейн Джонсон, якому віддали роль Біллі Бетсона з фільму «Шазам». Подейкують, зйомки заплановані на осінь 2018 року.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Світ
В тему