15 Січня 2018
Новини

Про таємні бажання своїх 10 тисяч секс-партнерів письменниця видала книжку

Про таємні бажання своїх 10 тисяч секс-партнерів письменниця видала книжку

39-річна австралійка Гвінет Монтенегро видала книгу про секрети своєї професії.

Насамперед жінка стверджує, що займатися проституцією почала з 12 років. З того часу вона  переспала з 10 тисячами чоловіків і вирішила розповісти, чого насправді хочуть клієнти, пишуть ЗМІ.

У книзі під назвою «Бути фінансово успішною в секс-індустрії» письменниця розповіла, що більшість чоловіків не шукає у повій особливих відчуттів, а просто хоче розважитися. При цьому їм подобається, якщо жінка під час зустрічі теж перебуває в гарному настрої.

Авторка стверджує, що на кожен тип статури є попит. Поруч із яскравими і красивими жінками багато чоловіків почуває себе ніяково, тому часто вибирає для ескорту повій зі звичайною зовнішністю або навіть не дуже привабливих.

За словами Гвінет, добре заробити може будь-яка жінка, навіть 60-річна повія. Вона знала одну «колегу», яка почала практикувати ескортаж у 83 роки і протягом чотирьох років отримувала за свої послуги по 250 фунтів на годину.

При цьому письменниця зазначає, що чоловіки хочуть не тільки сексу, але і простого спілкування, а літнім клієнтам важко на рівних говорити із жінками, які є ровесницями їхніх доньок чи навіть внучок.

Авторка зізналася, що написала книгу для того, щоб поділитися досвідом фінансового успіху. За її словами, до неї звертається багато повій, які у розпачі від свого матеріального становища і переймаються щодо свого віку в цій сфері послуг.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Світ
В тему