12 Січня 2018
Новини

Як і коли загадувати бажання на Старий Новий рік? 7 чарівних ритуалів

Як і коли загадувати бажання на Старий Новий рік? 7 чарівних ритуалів

А ви знали, що бажання, які ви загадуєте у Новорічну ніч, збуваються? Не встигли загадати бажання 31 грудня? Не засмучуйтесь! Є ще Старий Новий рік! Проте прості прохання, на відміну від тих, які супроводжуються особливим ритуалом, не завжди втілюються в життя. Тож як правильно загадувати бажання на Новий рік?

Шампанське з попелом

Хочете, щоб бажання здійснилося? Напишіть жадане на папірці, спаліть його, попіл киньте у шампанське і випийте. І все це потрібно зробити, доки б’ють куранти. Працює це чи ні, науковці досі не визначили. Проте недарма ж тисячі людей по всьому світу щорічно залпом випивають такий коктейль.

Магія по-італійськи

Шампанське з попелом не для вас? Тоді запозичте італійський ритуал. Коли стрілки вкажуть рівно дванадцяту годину ночі, з’їжте дванадцять виноградинок. Для пристрасних італійців виноград – символ багатства, щастя й удачі. Можливо, і вам така ягода принесе успіх?!

Магія світла

Рівно опівночі запаліть свічку і прошепотіть над нею своє бажання. Тоді поставте її на святковий стіл. Якщо полум’я горітиме до кінця вечора, то бажання обов’язково збудеться.

12 бажань

У вас багато бажань? Візьміть 12 аркушів паперу і запишіть на них свої прохання. Тоді залишіть їх під ялинкою. Вранці, як тільки прокинетеся, навмання витягніть один папірець. Те, що на ньому написано, – 100% здійсниться.

Чари дитинства

Пам’ятаєте фільм «Чародії»? Якщо на вулиці йде сніг, зловіть сніжинку. Якщо вона не розчиниться до того моменту, поки б’ють куранти, то все задумане обов’язково здійсниться!

Сила Всесвіту

У хвилину, коли б’ють куранти, відчиніть вікно, кватирку або вийдіть на балкон і озвучте свої мрії, відпустіть їх у Всесвіт. Особлива енергетика свята, ваш настрій, віра і сила сприятимуть реалізації.

Листівка

Купіть листівку, яка вам сподобається. Краще, якщо зображення на ній буде символізувати вашу мрію. Напишіть на ній побажання самому собі. Потім відправте її собі поштою. Весь рік зберігайте цю листівку як щасливий талісман. Також можна написати таке привітання рідним людям.

Правильне формулювання

Професіонали стверджують: для того, щоб загадані бажання збувалися, необхідно їх точно формулювати. Варто уникати часток «не», наприклад, якщо Вам необхідно здоров’я, кажіть «Я хочу бути здоровим».

Бажання також «реагують» на мрії в теперішньому часі, представлені реальним фактом, а не віддаленим майбутнім. Тому заздалегідь ретельно продумайте слова і фрази.

Пам’ятайте, що виконуються тільки щирі та доброзичливі бажання, які линуть від серця. Вибирайте слова, довіряйте поривам душі, просіть тільки те, що дійсно необхідно і, звичайно, не забувайте дякувати долі за реалізацію.

Нехай усі Ваші мрії збуваються! 

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна
В тему