12 Січня 2018
Новини

Marks & Spencer пошили одяг для жінок з пишними формами

Marks & Spencer пошили одяг для жінок з пишними формами

Ритейлер одягу і аксесуарів Marks & Spencer запустив жіночу лінійку Curve, призначену для жінок з пишними формами. Про це повідомляється на їхньому офіційному сайті.

У нову колекцію входять темні легінси і штани, куртки з еко-шкіри, подовжені туніки і кардигани нижче лінії стегон, блузи яскравих відтінків, топи в вузьку вертикальну смужку, сорочки та сукні без акценту на лінію талії - однотонні або з помітними квітковими принтами.

В асортименті - денні і вечірні моделі, а також речі, відповідні до офісного дрес-коду. На даний момент в колекції тридцять предметів, але з часом вона буде розширена. Ціни на предмети колекції Curve варіюються від 19,5 фунта (близько 26 доларів) за прямі штани до 69 фунтів (близько 94 доларів) за пальто.

Раніше повідомлялося, що в недорогому светрі марки Marks & Spencer вперше в 2018 році з'явилася на публіці наречена принца Гаррі американська актриса Меган Маркл. Разом з нареченим вона взяла участь в передачі радіостанції Brixton's Reprezent 107.3 FM.

Для візиту актриса вибрала недорогий чорний светр з О-подібним горлом з універмагу Marks & Spencer. Експерти моди відзначили, що річ коштує 45 фунтів (трохи більше 60 доларів), тоді як для перед весільних фото Меган Маркл позувала в сукні вартістю понад 75 тисяч доларів.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Світ
В тему