12 Січня 2018
Новини

Футболіст «Барселони», який переміг рак, поскаржився на Мессі

Футболіст «Барселони», який переміг рак, поскаржився на Мессі

Колишній захисник «Барселони» Ерік Абідаль розповів про реакцію форварда клубу Ліонеля Мессі на відеоролик, де хворий на рак футболіст намагався підтримати команду. Слова Абідаля наводить marca.com.

«Хвороба - це страждання, які я запам'ятаю на все життя ... Я був дуже худим, перед одним з матчів я відправив відео гравцям «Барси», щоб порадувати їх і підтримати. Знаєте, що сказав мені Мессі? Щоб я не надсилав такі відео, тому що це робило їм боляче. Я намагався їх підтримати, але він сказав, що їм дуже важко бачити живого мерця, це їх засмучує», - розповів Абідаль.

Абідаль грав в «Барселоні» з 2008 по 2013 рік. Француз на певний час пішов з футболу через рак. У квітні 2012 року йому була зроблена трансплантація печінки. Донором став кузен футболіста Жерар.

У грудні 2014 року Абідаль оголосив про завершення спортивної кар'єри. Він виступав за такі клуби, як «Монако», «Лілль», «Ліон», «Барселона» і «Олімпіакос».

У складі синьо-гранатових він чотири рази ставав чемпіоном Іспанії і двічі виграв Лігу чемпіонів. За національну команду Франції захисник провів 68 матчів.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Світ
В тему