12 Січня 2018
Новини

12 січня: кого привітати з днем ангела

12 січня: кого привітати з днем ангела

Цього дня відзначають іменини Ірина, Маргарита, Макар.

Як ім’я вплинуло на формування характеру нинішніх іменинників та яка доля чекає на «винуватців свята»?

ІРИНА

Ім’я Ірина в перекладі з давньогрецької означає «мир, спокій». Походить від імені давньогрецької богині Ейрени, богині миру і спокою. Ірина є дуже чутливою дитиною. Свої обов’язки вона виконує відмінно, демонструючи батькам багато любові. Вона не терпить несправедливості, може сильно гніватися, важко прощає образи. Ірина – чутлива жінка, володіє природною грацією і має уявлення про баланс та гармонію. Ірина дуже дорожить сімейними цінностями, це благородна жінка, яка любить подобатися і не терпить насильства та агресії. Ірини часто мирять всіх, адже люблять мир і спокій навколо себе. Вона високо цінує відданість, велич, красу, і буде працювати для досягнення своєї мрії. Чоловік її життя буде красивим, вишуканим, дотепним, розумним, і звичайно, з хорошим характером. У Ірини сильна воля, але також є і боязкість перед прийняттям рішень. Але якщо вже рішення прийнято, то воно буде виконано. Вона інтелектуальна і духовна людина, любить читати. Ірина вибирає собі професію, яка вимагає спілкування з людьми. Це лікарі, вчителі, продавці, юристи, актриси, психологи. При цьому Ірина дуже любить насичене життя. Вона любить, коли її хвалять, після отримання похвали готова працювати зі ще більшим завзяттям. Іра відповідально ставиться до будь-якої справи, за яку береться. Володарка імені Ірина не втрачає віри в себе, в свої сили, яким би тернистим не був її шлях. Іра легко сходиться з різними людьми, їй неважко встановлювати різні ділові контакти, але от тільки не завжди доводить справу до кінця. Ірина дуже активна, сприйнятлива і інтелектуальна жінка. Вона тверезо дивиться на речі, не витає в хмарах, тому рідко буває сентиментальною. Іра рішуча, самостійна, вольова, розкута дівчина в своїх діях і судженнях. Можна уявити її як холодну, незалежну жінку, але їй дуже потрібні ласка і людське тепло, тоді Ірина розквітне і в повній мірі зможе подарувати свою любов і своє серце обранцеві. Ірина завжди любляча, турботлива мати і вірна дружина. Вона користується великою повагою у чоловіка і у дітей, до її думки в сім’ї при прийнятті рішень завжди прислухаються.

 

МАКАР

Ім’я Макар означає «благословенний», «блаженний», «щасливий».

Маленький Макар – примхливий хлопчик з нестійким характером. Він товариський, добродушний і відповідальний, у нього багато знайомих і друзів. Макар завжди домагається того, чого хоче, Бо він цілеспрямований і працьовитий. Макар від природи обдарований і талановитий, але дуже часто розтрачує свої здібності даремно. У школі Макар вчиться добре, батькам особливих клопотів не завжає. По закінченні школи він точно знає, ким хоче бути, тому що вибирає ту спеціальність, яка йому цікава і в якій він розбирається. Причому престижність вподобаної професії не має для нього ніякого значення. Досить часто Макар стає педагогом, музикантом, каменярем, інженером.

Характеристика імені Макар говорить про те, що він володіє нестандартним мисленням, може знаходити вихід із будь-якої життєвої ситуації, не піддається впливу інших людей, завжди відстоює свою точку зору. У конфліктних ситуаціях Макар дипломатичний і урівноважений. Тільки сильний стрес може стати причиною того, що він прилюдно проявить свої емоції.

Макар завжди вважає, що він усе знає краще за всіх, але при цьому йому вистачає такту не нав’язувати оточуючим особисту думку. У компанії він не намагається звернути на себе увагу, але його внутрішня енергія притягує до нього людей і заряджає всіх позитивом. Макар – цінний і вірний друг, він завжди допоможе тому, хто опинився в біді. І словом, і ділом візьме активну участь у вирішенні проблем свого товариша.

 

МАРГАРИТА

Ім’я Маргарита в перекладі з грецької мови означає «перлина», «перли». «Маргарітос» – це епітет Афродіти, богині краси і любові, яка була покровителькою мореплавців. І саме перлини і перламутрові раковини моряки жертвували їй, просячи захисту і заступництва. Маргарита прямолінійна. Вона скаже все, що думає, будь-якій людині, незалежно від її віку і статусу. При цьому Маргарита прямолінійна і самокритична і по відношенню до себе. Чесна і смілива, нетерпляча і примхлива, Маргарита має аналітичний склад розуму і логічне мислення. В характері Марго відсутній егоїзм і зовсім немає дипломатії, саме тому у неї часто виникають конфлікти з оточуючими. Маргарита справляє враження розумної жінки, якій притаманні практичність і деяка невпевненість в собі. У професійній діяльності Марго проявляє себе рішучою і діловитою жінкою. Проте, робота для Маргарити є не сенсом життя, а просто засобом заробітку. Марго відмінно проявить себе в адміністративній діяльності, в педагогіці і біології. Завдяки своїй практичності і організаторським здібностям Маргарита може стати хорошим керівником. При цьому Марго не прагне до влади, їй потрібна цікава робота. Успіх у справах приходить до Маргарити завдяки посидючості, працьовитості, оригінальному підходу до справи і нестандартному мисленню. Марго шанована серед колег. У першому шлюбі Маргарита, як правило, зазнає невдачі через поспішне заміжжя. Марго дуже болісно переносить перший розрив і вдруге виходить заміж теж швидко в спробі довести собі і оточуючим, що вона цікава і любима. Чоловіком Маргарити стане тільки симпатичний їй чоловік. Марго не надто любить господарювати, обожнює дітей, заради них вона готова пожертвувати всіма іншими речами в її житті. У чоловічому товаристві Марго відчуває себе, як риба у воді, тому її чоловікові часто доводиться відчувати уколи ревнощів.

 

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна
В тему