11 Січня 2018
Новини

Рікі Мартін одружився зі своїм хлопцем

Рікі Мартін одружився зі своїм хлопцем

Кумир мільйонів фанатів, пуерто-риканський поп-музикант, актор і письменник Рікі Мартін одружився. Обранцем 46-річного Рікі став 33-річний шведський художник сирійського походження Джван Йосеф.

Свої стосунки пара офіційно узаконила 11 січня. Чоловіки обмінялися клятвами та підписали всі потрібні документи, зокрема і шлюбний контракт. Мартін запевняє, що цю подію вони відзначать триденним святом, яке проходитиме у декілька етапів. Проте наразі пара не визначилася із часом та місцем проведення. Втім, Рікі обіцяє, що повідомить шанувальників про те, як проходитиме грандіозна вечірка.

Нагадаємо, протягом 14 років співак будував стосунки з мексиканською телеведучою Ребеккою де Альбою. Пара часто розходилася, проте Мартін не полишав надій на те, що вони невдовзі стануть сім’єю.

6 серпня 2008 року в Мартіна з’явилися хлопчики-близнюки – Маттео і Валентино. Дітей зірці народила сурогатна матір. 29 березня 2010 року Мартін публічно заявив про свою сексуальну орієнтацію. У пості на своєму офіційному сайті він написав: «Я радий повідомити вам, що я щасливий гомосексуальний чоловік. Я дуже щасливий бути тим, хто я є». Хоча ще десять років до цього він не бажав розголошувати таємниці особистого життя.

З 2011-го по 2014-й співак зустрічався з економістом Карлосом Гонсалесом Абеллою. З квітня 2016 року Мартін зустрічається зі шведсько-сирійським художником Джваном Йосефом. Того ж року, в листопаді, вони оголосили про свої заручини. Хлопчиків закохані виховують разом.

У тому ж 2016 році чоловік зазначив, що його приваблюють як чоловіки, так і жінки, але в романтичних стосунках він зацікавлений виключно із чоловіками.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Світ
В тему