11 Січня 2018
Новини

На Волині судитимуть поліцейського, який скоїв смертельну ДТП

На Волині судитимуть поліцейського, який скоїв смертельну ДТП

З органів Національної поліції винуватця трагедії звільнено.

Прокуратура Волинської області затвердила та надіслала до суду обвинувальний акт про порушення працівником Нововолинського відділення поліції правил безпеки дорожнього руху, що спричинило смерть одного потерпілого й тяжкі та середньої тяжкості тілесні ушкодження – двом іншим потерпілим. Повідомили у прес-службаі прокуратури області.
Нагадаємо, наприкінці листопада, рухаючись незареєстрованим авто однією з вулиць Нововолинська, 23-річний нетверезий правоохоронець грубо порушив швидкісний режим та правила здійснення маневру обгону й допустив зіткнення свого авто із зустрічним автомобілем марки «ВАЗ-1117».
Унаслідок ДТП 67-річний водій «ВАЗа» загинув, а два пасажири керованого правоохоронцем автомобіля «BMW-3» отримали тяжкі та середньої тяжкості тілесні ушкодження.
Зважаючи на резонансність дорожньо-транспортної пригоди, процесуальні керівники досудовим розслідуванням та слідчі обласного Управління СБУ узгоджено провели слідчі дії на зібрання доказів у цій справі та встановлення повної й об’єктивної картини цієї події, забезпечивши звершення розслідування у максимально стислі строки. 
Наразі призвідник ДТП, якого обвинувачують у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених ч.ч. 1,2 ст. 286 КК України, свою вину у скоєному визнав.       Далі слово за судом.


 

 

 

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, Волинь
В тему