10 Січня 2018
Новини

1+1 судитиметься з Міністерством через «Сватів»

1+1 судитиметься з Міністерством через «Сватів»

Телекомпанія «Студія 1+1» позивається до Міністерства культури через Федора Добронравова. Судове засідання відбудеться 15 лютого. 

Окружний адміністративний суд міста Києва відкрив провадження у справі за позовом ТОВ «Телекомпанія «Студія 1+1» до Міністерства культури України та Державного агентства України з питань кіно.

Як інформує прес-служба Окружного адміністративного суду міста Києва, позивач просить суд визнати протиправним та скасувати наказ Міністерства культури «Про доповнення (оновлення) Переліку осіб, які створюють загрозу національній безпеці, на підставі звернення Служби безпеки України» щодо включення до цього переліку громадянина Російської Федерації Федора Добронравова.

Також позивач просить суд визнати протиправним і скасувати Наказ Державного агентства України з питань кіно щодо анулювання посвідчень на право розповсюдження і демонстрування фільмів.

Нагадаємо, «Свати» – це комедійний серіал студії «Квартал 95», а Федір Добронравов грає у ньому одного із центральних персонажів – Івана Будька.

Ще влітку 2017 року стало відомо про початок зйомок сьомого сезону, які тривали у Білорусі. Прем’єра фільму була запланована на 2018 рік.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна
В тему