10 Січня 2018
Новини

Романа Поланскі не судитимуть за домагання більш як 40-річної давності

Романа Поланскі не судитимуть за домагання більш як 40-річної давності

Прокурори не притягнуть до відповідальності відомого режисера й кінематографіста Романа Поланскі за нібито домагання, які нещодавно пред’явила жінка.

Вона стверджувала, що у 1975 році Поланскі заманив її на фотосесію, де змусив оголитися. На той момент їй було 10 років.

Як пише Guardian, прокуратура Лос-Анджелеса не буде пред'являти кримінальне обвинувачення проти знаменитого оскароносця Романа Поланскі, оскільки обвинувачення занадто «давні».

Адвокати ж кажуть, що звинувачення безпідставні й не відповідають дійсності.

Нагадаємо, франко-польський режисер Роман Поланскі нещодавно опинився у центрі скандалу: проти 84-річного кіномитця виступила американська художниця Маріанна Бaрнард. Жінка стверджувала, що Поланскі домагався її, коли їй було лише 10 років.

Вона пояснила, чому лише тепер вирішила розповісти про розбещення з боку Поланскі. Мовляв, секс-скандал з продюсером Гарві Вайнштенойм підштовхнув її розкрити й свою історію.

Довідково:

Роман Поланскі - кінематографіст, уродженець Парижа єврейського походження. Виріс він у Польщі і працював переважно у Великій Британії (1963—1967), США (1968—1976) і Франції (після 1976).

Володар найважливіших й найбільших нагород у кінематографі: «Золотої пальмової гілки» Каннського кінофестивалю, «Золотого ведмедя» Берлінського кінофестивалю, «Золотого лева» Венеційського кінофестивалю за досягнення протягом кар'єри, «Оскара», «Сезара», «Золотого глобуса» і премії BAFTA за найкращу режисуру, а також «Фелікса» за внесок у роз

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Світ
В тему