10 Січня 2018
Новини

В школі учениць заборонили називати «дівчатками»

В школі учениць заборонили називати «дівчатками»

Вчителям граматичної школи для дівчаток в англійському місті Олтрінгем заборонили називати учениць «дівчатками», щоб не образити трансгендерів, повідомляє dailymail.co.uk 

В адресованому батькам листі директор Стефані Джилл написала, що школа відреагувала на виклики, з якими стикаються студенти, що ставлять під сумнів свою гендерну ідентичність або не ототожнюють себе з дівчатками.

Учителям у спілкуванні з учнями наказано використовувати слово «студенти». При цьому з назви школи слово «дівчатка» прибирати не будуть.

За даними Daily Mail, деякі місцеві жителі негативно відреагували на нововведення.

«Це безглуздо. Ми живемо в часи, коли повинні поважати погляди людей, і якщо у когось є проблеми, пов’язані з гендером та сексуальністю, ми повинні це розуміти. Але дівчаток потрібно називати дівчатками», – вважає місцевий житель.

«Намір ніби хороший, але до дітей, у яких є проблеми з гендерною ідентичністю, потрібно ставитися з повагою, а не міняти англійську мову, щоб пристосуватися під них», – зазначив представник ініціативної групи «Кампанія за справжню освіту» Кріс Мак-Говерн. 

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Світ
В тему