10 Січня 2018
Новини

Через егоїзм Роналду футболісти «Реала» виступили проти нього

Через егоїзм Роналду футболісти «Реала» виступили проти нього

Футболісти мадридського «Реала» втомилися від егоїзму португальського нападника команди Кріштіану Роналду й відкрито виступили проти нього. Про це повідомляє іспанське видання Diario Gol.

Відзначається, що головним недругом Роналду став півзахисник Іско. Його підтримали Серхіо Рамос, Маркос Асенсіо, Дані Себальос і Лукас Васкес.

Після 17 матчів чемпіонату Іспанії нинішнього сезону «Реал» із 32 очками посідає в таблиці четверте місце, відстаючи від «Барселони», котра лідирує, на 16 очок. 32-річний Роналду записав на свій рахунок чотири голи, завдавши 84 ударів по воротах суперника.

Крім того, в клубі незадоволені чутками про можливий відхід Роналду. Найбільшу зацікавленість у послугах нападника проявляє французький ПСЖ.

Роналду виступає в «Реалі» з 2009 року. За цей час він двічі ставав чемпіоном Іспанії, по два рази вигравав Кубок і Суперкубок країни і тричі перемагав у Лізі чемпіонів. 7 грудня португалець був визнаний найкращим футболістом 2017 року, він виграв п’ятий «Золотий м’яч» у кар’єрі, зрівнявшись за цим показником із форвардом «Барселони» Ліонелем Мессі. 

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Світ
В тему