9 Січня 2018
Новини

Американка розірвала стосунки з калькулятором і планує вийти заміж за тетріс

Американка розірвала стосунки з калькулятором і планує вийти заміж за тетріс

Хассан – американська студентка, яка вивчає математику в Орландо, штат Флорида. Дівчині 20 років, і вона без тями закохана у… тетріс.

На думку американки, тетріс дозволяє мислити нестандартно. Вона розповіла, що у фізичному сенсі почуває те ж саме, що люди, які знайшли споріднену душу. Дівчина підкреслює, що йдеться саме про інтимні стосунки.

Американка закохалась у тетріс у вересні 2016 року. Варто зазначити, що Хассан ніколи не цікавили живі люди. Коли їй було 10 років, вона була закохана у систему GPS. «Я поняття не мала чому, але я ставала дуже сором’язливою біля GPS. А коли хтось згадував про нього, я ставала одержимою», – ділиться спогадами Хассан. Голос GPS робив її щасливою.

Хассан також відверто зізналася, що також була у відносинах із калькулятором, якого вона назвала П’єром, і визнає, що у неї були почуття до iPod та бігової доріжки. Цікаво, що дівчина свідомо обирає речі «чоловічої статі».

Хассан хоче офіційно оформити свої стосунки з грою і стати місіс Тетріс. Проте поспіхом виходити заміж вона не збирається. Студентка завила, що планує зіграти весілля через два роки, коли завершить навчання. На церемонії будуть присутні родичі та друзі нареченої.

В своїх постах у соціальних мережах дівчина твердить, що дуже любить тетріс і отримує величезне задоволення від спілкування з ним. Також Хассан зазначає, що в неї з коханим міцний зв’язок і вона багато вкладає в ці стосунки.

Відомо, що американка ніколи не мала почуттів до людей і не зустрічалася з ними. Її приваблюють тільки неживі предмети і роботизовані пристрої. Поведінку дівчини можна пояснити тим, що у неї прогресує об’єктофілія – емоційний або сексуальний потяг до неживих речей. Раніше повідомлялося про людей з таким діагнозом, які були закохані в гойдалки, автомобіль і ляльок.

Також дівчина зазначає, що не робить нічого поганого і нікому не шкодить. Коли вона просить у людей, які вважають її дивною, навести хоч один аргумент, чому їй не можна кохати тетріс, – ті мовчать, бо не мають чого сказати.

Розрив стосунків з калькулятором Хассан пояснює тим, що його частенько замикало. Коли «коханий» переставав працювати, вона дуже страждала.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Світ
В тему