9 Січня 2018
Новини

Вулична мода сезону 2018 – стильно та зручно

Вулична мода сезону 2018 – стильно та зручно

Світ моди – унікальний та різносторонній. Незвичайні віяння створюють нові стилі, які надовго залишаються в історії. Один із трендів, який блискавично отримав популярність street style, або вуличний стиль. Цей напрямок, можна охарактеризувати лише двома словами: комфорт та зручність.

Тож, яким буде street style в сезоні 2018?

Секрет популярності вуличної моди в тому, що він відмінно поєднує одяг от-кутюр та речі з секонд-хенду. Таке сміливе віяння дозволяє фантазувати з матеріалом та образами. Хоча даний напрямок покликаний вражати епатажем, тут дуже легко переборщити, відповідно зі стильного, наряд перетвориться у смішний та недоречний. Основні тенденції Street style несуть позитив, яскраві фарби та сміливі ідеї. Що ж буде модним у наступному сезоні?

Поради від кутюр’є для сезону 2018

  • В моді замша, денім, оксамит та шкіра. Актуальності набуває парча. Ці матеріали можна поєднувати між собою.
  • Декорувати одяг варто хутром, рюшами, блискітками, воланами, жабо.
  • В кольоровій гамі – хакі, бордовий, теракотовий, червоний, золотистий, фіолетовий, жовтий, коричневий, рожевий, глибокий зелений. Табу накладене на чорний колір. Замість нього краще підібрати актуальніший темно-синій або коричневий відтінок.
  • Створюючи образ, не допускайте конфліктів. Речі повинні гармонійно поєднуватися. Комбінуйте стилі одного напрямку та сміливо поєднуйте різні напрямки.
  • У новому сезоні повернеться дух 80-х (кислотні відтінки, металевий блиск, асиметрія) і 70-х (квіткові принти, стиль хіпі, вільні силуети).

В тренді Street style будуть:

– багатошаровість;

– сукні вільного покрою варто поєднувати з кросівками;

– актуальними будуть об’ємні пуловери крою оверсайз;

– толстовки, які імітують розтягнуті моделі;

– потерті джинси;

– пальто з об’ємними плечима;

– пишні рукави;

– білі куртки та куртки, які нагадують сорочку.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Світ
В тему