7 Січня 2019
Новини

7 смачних та дієтичних перекусів

7 смачних та дієтичних перекусів

У салонах краси за останній рік з’явився новий тренд: поряд з косметичними послугами у клієнтів є можливість перекусити. Причому якщо раніше опцію з їжею можна було знайти тільки в декількох салонах, то тепер практично в кожному другому.

Для дівчат, які постійно поспішають і у яких не вистачає часу на довгі обіди, це зручно: доки ви наводите красоту, перед вами матеріалізується їжа!

Чим же краще посмакувати у салоні?

Часто перекус асоціюється у нас із чаєм і печивом, бутербродом або чіпсами. Зрозуміло, регулярне споживання цих продуктів – перший крок до зайвих кілограмів. Але, виявляється, перекусити можна смачно і корисно.

  1. Сухофрукти і горіхи. Курага, родзинки, волоські горіхи або мигдаль – це простий і корисний замінник шкідливого печива та цукерок. А ще це ситно. Замовте дієтичний салат з горішками – і гарний та бадьорий настрій вам гарантований.
  2. Зелений чай. Чашка якісного зеленого чаю тонізує, додає енергії та надовго усуває почуття голоду.
  3. Яблука. Що може бути краще від яблук? Їх можна додати і в знежирений йогурт, сир чи мюслі. Відмінним обідом стане салат чи десерт на основі безкалорійних яблучок.
  4. Смузі або овочеві супи – кращий спосіб отримати щоденну норму овочів і фруктів. Ніжний смузі або невелика тарілка овочевого крем-супу додасть вам сил. Хочете чогось ситнішого, проте дієтичного? Замовте смузі чи овочевий суп з такими калорійними інгредієнтами як банан або авокадо – і заряд енергії гарантований.
  5. Фруктове пюре. Принцип схожий з попереднім пунктом, тільки трохи солодший. Це відмінний і смачний перекус.
  6. Натуральний йогурт. Стакан знежиреного натурального йогурту і свіжі фрукти – таким перекусом можна харчуватися весь день безперервно!
  7.  Вівсянка. Стара добра вівсянка так і залишається в списках кращих дієтичних продуктів. Попросіть повара додати краплю меду і щіпку кориці – і відмінна закуска готова.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна
В тему