9 Січня 2018
Новини

Помер екс-зять Юлії Тимошенко

Помер екс-зять Юлії Тимошенко

8 січня у Празі помер екс-зять Юлії Тимошенко.

Чоловік народився у Великій Британії 10 серпня 1968 року в сім’ї бізнесмена та домогосподарки. У 18 років вирішив стати співаком рок-н-ролу. Він і його друг Пол створили групу Paris In The Fall. Уже пізніше, в січні-лютому 2005 року в Україні, Шон створив хеві-метал групу DVS (Death Valley Screamers).

Проте відомим його зробила українська політика.

Шонн Карр і дочка Юлії Тимошенко – Євгенія – познайомились у Єгипті. Їхній роман розвивався у Британії, де вчилася донька Тимошенко. Шонн у цей час був у цивільному шлюбі й мав дитину.

Через п’ять місяців після знайомства Карр приїхав в Україну, саме в розпал Помаранчевої революції.

Вперше про роман дочки Тимошенко та рокера заговорили влітку 2005 року. Довгий час сім’я не коментувала вибір Євгенії, проте, як заявляють наближені до знаменитої сім’ї джерела, Юлія Тимошенко не чинила опір вибору доньки.

1 жовтня 2005 року пара зіграла весілля. На той момент чоловіку було 37 років, а дівчині – 25. Щоб обвінчатися, Карру довелося прийняти православ’я.

Весь час подружнього життя Карр тримався осторонь політики. А у березні 2012-го Євгенія Тимошенко розійшлася з ним. Подейкують, що шлюб розпався через те, що Євгенія віддавала всі сили на боротьбу за очищення імені матері Юлії Тимошенко, яка на той час сиділа у в’язниці. Подружжя ділило майно в українському суді. За результатами судових розглядів колишня дружина Карра – Євгенія Тимошенко – отримала у володіння ресторан у Києві та половину будинку в Дніпрі.

У серпні 2013 року Карр одружився втретє. Цього разу його обраницею стала 31-річна співвітчизниця Мері Гілл.

8 січня 2018 року один із друзів Шонна повідомив через свою сторінку в «Фейсбуці» про смерть Карра. «Сьогодні помер наш одноклубник Шон Карр».

За останніми даними, чоловік помер уві сні о 10-й ранку 8 січня 2018 року. Його дочка Чарлі була з ним. Крім доньки, у Карра залишився син Джекс.

На момент смерті екс-чоловіку Жужі було всього 49 років.

Нагадаємо, в кінці грудня 2014 року Євгенія Тимошенко вдруге вийшла заміж за бізнесмена Артура Чечоткіна. У них народилася донечка.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна
В тему