4 Січня 2018
Новини

Голлівудська актриса вийшла заміж за подругу

Голлівудська актриса вийшла заміж за подругу

Ще одна американська акторка попрощалася із холостяцьким життям.

Актриса Еллен Пейдж, відома глядачу завдяки роботі в таких фільмах, як: «Люди ікс: Остання битва», «Джуно» (за цю роботу її номінували на «Оскар»), «Початок» (з Леонардо ДіКапріо) та «Коматозники», вийшла заміж за свою подругу. Її обраницею стала танцівниця Емма Портнер, яка працює хореографом у танцювальній школі Broadway Dance Center і викладає там джаз-модерн.

Уперше дівчат помітили влітку 2017-го: парочка сиділа в одному з ресторанів Лос-Анджелеса, де вони не просто пили каву і розмовляли, а відкрито цілувалися.

У своєму Instragram, під фото, на якому зображені руки в обручках, Еллен Пейдж написала: «Не можу повірити, що тепер я маю право називати цю неймовірну жінку своєю дружиною».

Варто зазначити, що актриса живе досить цікаво. Еллен описує себе як прочойс-феміністку (рух, який бореться за право жінки робити аборт і за право розпоряджатися своїм тілом). Дівчина місяць жила в екологічному поселенні. А 14 лютого 2014 року зізналась у своїй нетрадиційній орієнтації, хоча у період з 2006 року до літа 2007-го актриса зустрічалася з Беном Фостером, який останніми роками засвітився у таких фільмах, як «Будь-якою ціною», «Інферно» та «Варкрафт». У 2015 році зустрічалася із художницею Самантою Томас.

Цікаво, що під час зйомок фільму «Люди ікс: Остання битва» режисер картини знущався з неї через нетрадиційну орієнтацію.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Світ
В тему