4 Січня 2018
Новини

Юна копія світової супермоделі покоряє Інтернет

Юна копія світової супермоделі покоряє Інтернет

Світ в захваті від чорношкірої незнайомки. Фото дівчини з надзвичайно темною шкірою і нестандартними рисами обличчя  покорило користувачів Інтернету.

Лола Чуіл, більш відома під псевдонімом Чорна Ханна Монтана (Black Hannah Montana) чи Чорна Барбі, здобуває все більше прихильників завдяки незвичайній зовнішності. У Лоли мигдалеподібні світлі очі, чуттєві пухкі губи, тонкий прямий ніс та темно-оливковий колір шкіри. Все частіше дівчинку порівнюють з моделлю світового рівня Наомі Кемпбелл.

Популярність звалилася на Лолу Чуіл, немов сніг на голову. Ще на початку 2017 року про неї практично ніхто не знав, а сьогодні вона зірка Інтернету з армією передплатників в Instagram.

Більшість інформації фанати юної красуні дізнаються з соціальних мереж. Відомо, що Чорна Лоліта проживає у Лос-Анджелесі, США. Дівчині 16 років і в неї досить не прості стосунки з однокласниками, що притаманне для підлітків.

У своїх постах красуня не раз пише, що пишається своєю расовою приналежністю та закликає своїх фанатів любити себе такими, які вони є.

Проте окрім армії прихильників дівчина нажила і тисячі скептиків, які вважають, що незвичайна краса Лоліти – не природна, а продукт роботи пластичних хірургів. Сумніваються і щодо кольору очей вважаючи що це просто контактні лінзи.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Світ
В тему

Останні матеріали