3 Січня 2018
Новини

Журнал Playboy закриють?

Журнал Playboy закриють?

Видавці Playboy мають намір відмовитися від випуску друкованої версії чоловічого журналу. Як повідомляють, Бен Кон, керівник Playboy Enterprises, вважає, що друк – не найкращий спосіб донести контент до майбутніх споживачів.

Зокрема, у 2018 році він хоче перейти від медіабізнесу до бренд-менеджменту. Керівництво планує зосередитися на бренді Playboy, який «набагато ширший, аніж невелике друковане видання». Наприклад, серед сфер діяльності World of Playboy нічні клуби і казино.

За словами Кона, в 2018 році очікується зростання доходів на 20%, незважаючи на можливе закриття журналу.

Розмови про закриття друкованої версії почалися через два дні після смерті засновника журналу Г’ю Хефнера. За словами Бена Кона, журнал обіцяли видавати, поки його творець живий.

За деякими даними, керівництво Playboy Enterprises веде переговори про купівлю 35% акцій у спадкоємців засновника Playboy Г’ю Хефнера, який помер у вересні 2017 року.

Нагадаємо, у вересні 91-річний засновник журналу Playboy Г’ю Хефнер склав незвичайний заповіт. Він зобов’язав передати свої 43 мільйони доларів і кошти трастового фонду тільки тим спадкоємцям, які не були фігурантами скандалів із наркотиками і не вживають їх.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Світ
В тему