3 Січня 2018
Новини

Періс Гілтон заручилася з моделлю українського походження

Періс Гілтон заручилася з моделлю українського походження

Американська актриса, співачка, автор пісень, фотомодель, дизайнер, а також спадкоємиця найбільшої в світі мережі готелів Hilton Hotels – Періс Гілтон невдовзі вийде заміж. Жінка отримала пропозицію руки та серця від 32-річного актора і манекенника Кріса Зілка. Кріс освідчився на фешенебельному гірськолижному курорті Аспен.

Пара зустрічається з квітня 2017 року.

Нагадаємо, це вже не перші заручини славнозвісної блондинки. В 2000 році світська левиця зустрічалася з колишнім чоловіком Памели Андерсон, професійним гравцем у покер Ріком Саломоном. Через три роки після розриву парочки в Інтернеті з’явилося їхнє «домашнє секс-відео».

Також Періс Гілтон була заручена з Джейсоном Шо і зустрічалася зі співаком Ніком Картером. У 2005-му оголосила про заручини зі спадкоємцем грецьких судновласників Перісом Латсісом, проте кохання зникло через п’ять місяців. Після цього Гілтон переключилася на мільярдера Ставраса Ніархоса. Тривалий час зустрічалася з гітаристом групи Good Charlotte Бенджі Медденом, який зараз одружений з Кемерон Діас.

Супербілявка будувала стосунки з манекенником Ріверою Віїпарі, який був молодший за неї на вісім років. А потім крутила роман з 18-річним манекенником з Австралії Джорданом Барретою. Досить довго блондинка жила із 40-річним швейцарським мільйонером Томасом Гроссом. Однак у квітні 2016 року пара все-таки розбіглася.

Новоспечений наречений Крістофер Зілка молодший від своєї обраниці на чотири роки. З боку матері у нього є українські та російські корені. Глядачі добре знають актора за ролями у таких серіалах, як «Таємне коло», «10 причин моєї ненависті» і «Соціопат». Він був моделлю брендів Calvin Klein та Diesel.

Із січня по вересень 2012-го зустрічався з актрисою Люсі Хейл. У квітні 2014 року був заручений з моделлю Ханною Бет. Пара розсталася на початку 2015 року.

У 2011 році ресурс BuddyTV поставив актора на 19-е місце в списку «найсексуальніших акторів телебачення».

Періс і Кріс гуляли схилом гори, коли молодий чоловік опустився на одне коліно, витягнув з кишені куртки оксамитову коробочку з діамантовою обручкою і попросив Періс стати його дружиною. Вона відповіла «так». Зворушливу сцену знімали друзі закоханих.

Нині блондинка хизується розкішною обручкою. Експерти вже оцінили вартість прикраси в два мільйони доларів. 

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Світ
В тему

Останні матеріали