29 Грудня 2018
Новини

У чому зустрічати Новорічну ніч різним знакам зодіаку

У чому зустрічати Новорічну ніч різним знакам зодіаку

Спливає за обрій Жовта Земляна Собака, настає Новий рік Свині тієї ж масті, або Кабана, якщо так більше подобається.

Усі ми трохи забобонні і особливо це відчувається напередодні головного зимового свята – Нового року. Кожен з нас мріє про маленьке диво, виконання заповітного бажання під бій курантів і початку нового щасливого року.

Щоб дізнатися, в чому зустрічати нови 2019 рік Свині та що одягнути, в залежності від стихії вашого знаку зодіаку, пропонуємо прочитати далі статтю. Ми зібрали не тільки астрологічні рекомендації, а й підібрали стильні фото з прикладами актуальних нарядів для новорічної ночі кожному знаку.

Пропонуємо вам добірку порад, у чому саме варто відзначати Новорічну ніч для різних знаків зодіаку.

Овен

Для Овнів ідеальним варіантом стануть наряди коралових і персикових відтінків. Незважаючи на те, що це вогняний знак, варто остерігатися занадто яскравих кольорів: червоного, помаранчевого, малинового, бо Свині до вподоби більш приглушені тони. Віддай перевагу сукням із довгими рукавами і неглибоким вирізом.

Тілець

Тільцям варто придивитися до суконь-футлярів пісочного і графітового кольору. Відкладіть убік наряди з глибоким декольте і занадто коротким міні. А щоб розбавити стриманий образ, доповніть його масивними золотими сережками або кольє і блискучими туфельками. Просто шик!

Близнюки

Для зустрічі 2019 року Близнюкам варто підібрати зелену яскраву сукню – однотонну або з флористичним візерунком. Свиня любить природу, тому соковиті листяні відтінки, що викликають асоціацію з прогулянкою парком або лісом, будуть украй доречні. Доповнити образ можна золотими прикрасами.

Рак

Прийдешній рік може стати дуже успішним для цього знака, і щоб посилити магію, виберіть наряд фіолетового відтінку з легкої повітряної тканини, наприклад, органзи. Доречними будуть довгий шлейф або легка хустка, накинута на плечі. Із прикрас віддайте перевагу невеликим сережкам і тонким золотим браслетам.

Лев

Незважаючи на те, що Левам до вподоби химерні яскраві сукні з розсипом паєток, зустрічати 2019 рік краще у стриманіших нарядах. Ідеально підійде довга модель із м’яким корсетом, а серед кольорів придивіться до бордового і сливового. Доповнити образ можна невеликою короною або діадемою і вишуканим кольє.

Діва

Віддайте перевагу довгим сукням до підлоги з атласу і шовку. Діва – земний знак, а значить, Свиня, символ 2019 року, буде максимально прихильною, варто лише натякнути про свою «спорідненість», наприклад, вибравши наряд пісочного відтінку або доповнивши образ аксесуарами із флористичними принтами.

Терези

Цьому знаку зодіаку, судячи з усього, належить у новорічну ніч багато танцювати, тому із взуття віддайте перевагу балеткам чи ботильйонам на стійкому каблуці. Сукня теж має бути максимально зручною – не надто вузькою і довгою. Із кольорів зверніть увагу на сині та блакитні відтінки.

Скорпіон

Ідеальний новорічний образ для Скорпіона – це легка сукня пісочного відтінку або костюм із вкороченими звуженими брючками. Навіть якщо ти будеш зустрічати Новий рік у домашній обстановці, обов’язково взуй стильні туфельки на високих підборах: такий хід додасть тобі впевненості в майбутньому році!

Стрілець

Зустрічати Новий рік-2019 вогняним Стрільцям найкраще в довгих рожевих сукнях. Вибирай ніжні пастельні та пудрові відтінки. Ще одним прекрасним варіантом стане брючний костюм, який можна доповнити модним кепі або вишуканим обручем із вуаллю. Образ вийде стильний і загадковий!

Козеріг

Іще один земний знак, який легко може завоювати любов Свині, правильно створивши образ у новорічну ніч! Вибирайте довгі сукні А-силуету графітового або теракотового кольорів. Перетворити образ на святковий допоможуть золотистий блискучий клатч і туфельки, що переливаються!

Водолій

Повітряним Водоліям астрологи рекомендують зустрічати 2019 рік у блакитній сукні. Вибирай наряд із легких струменястих тканин – атласу або шовку – і доповни його витонченими туфельками з бантами або золотими брошками. Ця кокетлива деталь додасть образу елегантності!

Риби

Прекрасним рішенням для новорічної ночі для Риб стане легка блуза із шифону або органзи фіолетового чи бузкового відтінків. У комбінації зі спідницею-олівцем або вузькими брюками образ вийде в міру стриманий і жіночний. Доповнити його можна вишуканим золотим кольє або довгими сережками до плечей.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна
В тему