28 Грудня 2017
Новини

«МастерШеф7»: як склалося життя переможця після фіналу?

«МастерШеф7»: як склалося життя переможця після фіналу?

ЕКСКЛЮЗИВ: 27 грудня на екрани вийшов 36-й фінальний випуск шоу «МастерШеф-7». Переможцем став Вадим Бжезинський.

36 випусків ми чекали на фінал. Та всі ці місяці виявились нічим у порівнянні з тим, як довго тягнули судді перед оголошенням переможця. Безкінечних двадцять хвилин ведучі передавали один одному конверт з іменем щасливчика.

І ось країна дізналася ім’я переможця! У чесній боротьбі виграв Вадим Бжезинський. І ми знаємо, як склалася доля щасливчика…

Вадиму Бжезинському 29 років. Хлопець із простої сім’ї, його мама – швачка, а тато, коли був живий, працював на заводі. Вихованням хлопчика займалася бабуся. Вплинула на характер Вадима і вулиця. Пава знає, що таке справжня дворова дружба, і навіть мріяв відкрити заклад для «справжніх пацанів», де подаватимуть стейки і протеїни. Проте за час шоу ми зрозуміли, що Пава дуже сентиментальний і може просльозитися від жалісливої історії. 

З дитинства хотів стати кухарем. Проте отримав освіту водія-механіка категорій В та С, хоча за фахом не працював. Деякий час трудився у Москві та Тулі електриком. Вадим ніколи не працював на кухні, проте на заробітках товариші відпускали його з роботи раніше, щоб він приготував щось смачненьке на вечерю. Однак після проекту Пава планує, що займатиметься тільки кулінарією.

В одному з випусків Паву вигнали за те, що напередодні випив лишнього. Проте наступного дня Ектор дав йому другий шанс, вважаючи, що помилки можуть припуститися всі, і хлопець повернувся до роботи.

У фіналі, крім двадцятки колег, Вадима підтримували мама та друг. В інтерв’ю Вадим сказав, що щасливий, адже наприкінці боровся разом з друзями. І головне для нього те, що конкуренти, незважаючи на бажання перемогти, залишалися людяними.

Також хлопець зазначив, що поки не збирається витрачати гроші, адже ці кошти ще знадобляться йому у Франції, у школі Le Cordon Bleu.

До речі, до участі у проекті Вадим не готував жодної страви, яку задавали судді, крім борщу і еклерів, які в нього не вдалися.

На шоу Пава потрапив випадково. Його записав на кастинг друг, для якого нерідко готував Бжезинський, хоча сам герой сильно сумнівався у своїх силах, вважаючи, що відразу програє більш досвідченим конкурентам. Проте перша «співбесіда», яка відбувалась онлайн, пройшла успішно.

Після фіналу Пава оселився у Києві, де знімає квартиру з другом. Нині розмірковує над тим, щоб запустити власний канал в Інтернеті. А от про ресторан Вадим наразі тільки мріє, кажучи, що не має достатньо фінансів на бізнес, хоча вже отримував пропозиції щодо партнерства. В недалекому майбутньому переможець планує відкрити стейк-хауси по всій Україні. 

Подивитися пост-шоу повинні навіть ті, хто не дивився «МастерШеф-7». Фінальний випуск вийшов смішним та цікавим.

На які ж питання дало відповіді «Шоу про шоу»? Ми розповімо вам коротко про найцікавіше:

  • Покинула проект у статусі нареченої Юлія Морозенко. Її коханий чоловік наважився зробити їй пропозицію;
  • А пам’ятаєте, як Пава напився і його виперли з проекту? Це він так гучно святкував заручини Юлії;
  • Через кого насправді розійшлися Ліза та Женя? Підштовхнув їх до розриву Максим Лизо. Саме він розповів Білому про те, що на «волі» Сподобець чекає хлопець;
  • Виявилося, що щасливі труси Міхи безсилі, коли з іншого боку стоять кулінарні здібності Пави. Талісман Грушецького не допоміг йому виграти у фіналі;
  • Офіційного підтвердження того, що Наталія Чуприк – відьма, немає. Учасники заявляли, що на майданчику відбувалися різні дивні речі. Зокрема, герої, серед них була і Наталія, нерідко травмувалися;
  • Конкурсанти билися поза знімальним майданчиком. Так, конфліктували Пава та Томаш і Лизо та Олексій Мазніцин. Чоловіки навіть билися, через що Томаш та білорус ходили із синцями; 
  • Натомість про продовження стосунків Жені та Лізи чи Юлі та Макса нічого невідомо. 

7-й сезон МастерШеф став гострим на яскраві емоції. За цих три місяці ми звикли та полюбили учасників. Надіємося, кожного з них чекає велике майбутнє у кулінарній сфері і ми ще не раз побачило улюбленців на телеекрані.

До нового, 8-го сезону кулінарно-розважального шоу МастерШеф залишилося 9 місяців. Сподіваємося, у наступному сезоні будуть ще колоритніші герої та більш насичені конкурси.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна
В тему