26 Грудня 2017
Новини

20 стартапів, які «вистрілять» у 2018 році

20 стартапів, які «вистрілять» у 2018 році

Business Insider зібрав команду венчурних інвесторів, які спеціалізуються в різних галузях, і з їхньою допомогою склав список стартапів, які неодмінно вистрілять наступного року – пише businessinsider.com.

1. Nauto: ІІ-відеореєстратор для велосипедів

Фінансування: $173,9 млн.

Nauto виробляє хмарні відеореєстратори для велосипедів з ІІ, які допомагають ідентифікувати небезпеки для водіїв, пропонують звіт про поїздку й аналізують причини нещасних випадків, щоб зменшити кількість завідомо несправедливих скарг на велосипедистів.

2. Rigetti Computing: технології для квантових комп’ютерів

Фінансування: $69,5 млн.

У Rigetti Computing абсолютно унікальний підхід до розробки квантових комп’ютерів. На відміну від Microsoft, Google і Intel, вони з нуля створюють мікросхеми для квантових обчислень.

3. Pindrop: протидія «голосовим шахраям»

Фінансування: $122,8 млн.

Кол-центри використовують Pindrop, щоб проаналізувати голос людини і вчасно виявити шахрая. Технологія може визначити, справжній це голос або ж згенерований за допомогою комп’ютерних програм. Щорічно Pindrop вираховує сотні тисяч телефонних шахраїв і економить великим компаніям десятки мільйонів доларів. Простим людям ця технологія стане в пригоді для захисту «розумного» будинку, керованого голосовими помічниками.

4. Relativity Space: 3D-друк ракет

Фінансування: $ 8,4 млн.

Relativity Space друкує ракети на 3D-принтері, роблячи їх виробництво в кілька разів дешевшим. Компанія збирається побудувати найбільший у світі 3D-принтер за відносно невеликі гроші. Це зробить усю індустрію космічних польотів набагато дешевшою.

5. MoveWith: фітнес-програми світового класу в вашому смартфоні

Фінансування: $3,8 млн.

MoveWith – це персональний фітнес-додаток, в якому зібрані аудіо тренування від найвідоміших тренерів у світі. У ньому є і програми для кардіотренувань, і заняття з йоги, і навіть медитації.

6. ZumePizza: піца, приготована роботами

Фінансування: $48 млн.

На кухні ZumePizza працює всього чотири людини, решта працівників – роботи. Стартап планує автоматизувати всі процеси приготування і доставки піци. За рахунок економії на кухарів компанія закуповує всю продукцію на органічних фермах і тим самим створює робочі місця в цьому секторі.

7. Earny: автоматичне повернення грошей

Фінансування: $2,5 млн.

Рітейлери пропонують клієнтам систему компенсацій, якщо ціна товару знизилася після покупки. Earny створив сервіс, автоматизувавши і суттєво спростивши такі повернення. Потрібно просто підключити свою поштову скриньку до Earny, який фоном аналізує чеки від онлайн-покупок і сам відправляє запити компаніям. А гроші потім просто перераховуються на карту без бюрократичних затримок і незалежно від того, клієнтом якого банку ви є.

8. Ripple: блокчейн для платежів по всьому світу

Фінансування: $93,6 млн.

Ripple – це глобальна система взаємних розрахунків, яка дозволяє перевести практично будь-яку валюту в будь-яку точку світу за лічені секунди, використовуючи технологію блокчейна. На сьогодні вони в основному працюють з банками.

9. DuoSecurity: роблять паролі більш захищеними

Фінансування: $121,5 млн.

Duo – це хмарний сервіс, який пропонує послуги з управління паролями і перевіряє всі пристрої на наявність вірусів перед тим, як надати їм доступ до корпоративної мережі.

10. SignalSciences: допомагає розробникам співпрацювати зі службою безпеки

Фінансування: $26,7 млн.

SignalSciences забезпечують безпеку сайтів ще на стадії їх створення, заздалегідь виявляючи слабкі місця та допомагаючи розробникам більш ефективно співпрацювати зі службою безпеки.

11. Hudl: визначає рівень професіоналізму спортсменів

Фінансування: $108,9 млн.

Програмне забезпечення Hudl аналізує, наскільки ефективна була робота спортсменів і тренерів у будь-якій лізі, від шкільної до вищої. На сьогодні ним користуються 6 мільйонів спортсменів і 150 000 команд у 30 видах спорту.

12. JustWorks: ефективний HR для малого бізнесу

Фінансування: $53 млн.

Маленьким компаніям, які не можуть дозволити собі штат HR-співробітників, допомагає програмне забезпечення JustWorks. Воно займається питаннями заробітної плати, дотриманням трудового законодавства, виплатою пільг і іншими функціями HR.

13. Deepmap: карти для безпілотників

Фінансування: $32 млн.

Перш, ніж випускати безпілотні автомобілі на вулиці міста, потрібно впевнитися, що вони прекрасно знають місцевість. Deepmap представив карти з високою роздільною здатністю, які дозволяють автономним машинам бачити дорогу і знати, що їх чекає за поворотом. Команда складається з розробників GoogleEarth, GoogleMaps, AppleMaps і BaiduMaps.

14. Remix: планування міської транспортної системи

Фінансування: $12 млн.

Допомагають проектувальникам міст закладати ефективні транспортні системи і покращувати ті, що існують, з урахуванням демографічної ситуації та поточного запиту.

15. Smash.gg: організація турнірів з кіберспорту

Фінансування: $14 млн.

Програмне забезпечення Smash.gg допомагає організаторам турнірів з кіберспорту планувати розклад і організовувати масові заходи.

16. Dia&Co: мода для звичайних жінок

Фінансування: $20 млн.

Додаток Dia&Co допомагає повним жінкам займатися інтернет-шопінгом, підбираючи ідеальні комплекти з урахуванням усіх «проблемних місць» покупців.

17. Molekule: прибирання за допомогою нанотехнологій

Фінансування: $13,4 млн.

Очисник повітря від Molekule знищує забруднювальні речовини в повітрі на молекулярному рівні. Тобто не просто збирає їх у мішок, як пилосос, а дійсно руйнує їх. Пристрій особливо необхідний людям, що страждають від астми та алергії.

18. Handshake: аналог LinkedIn для студентів

Фінансування: $34 млн.

Handshake надає можливість влаштуватися на роботу студентам коледжів і випускникам. На цій платформі зареєстровані 450 навчальних закладів, 6 мільйонів учнів і величезна кількість роботодавців.

19. Roblox: ігровий світ для дітей

Фінансування: $99,2 млн.

Roblox дозволяє дітям створювати власних 3D-персонажів і грати ними по мережі з іншими дітьми з усього світу. Щомісяця платформу відвідують 64 мільйони активних гравців.

20. FunctionofBeauty: шампуні за індивідуальними рецептами

Фінансування: $9,6 млн.

FunctionofBeauty використовує алгоритми, які створюють формули шампунів і кондиціонерів з урахуванням типу волосся і вподобань кожного клієнта.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Світ
В тему