26 Грудня 2017
Новини

Волинську журналістку запросили на суперфінал «Х-фактор»-8!

Волинську журналістку запросили на суперфінал «Х-фактор»-8!

23 грудня глядачі телеканалу СТБ побачили сьомий прямий ефір «Х-фактор-8.

Трійка кращих учасників сезону - Міша Панчишин, Даша Ступак і група Yurcash - зробили все, щоб підкорити глядачів. За підсумками глядацького голосування, за крок до суперфіналу шоу покинула Даша Ступак.

Тож тепер Міша Панчишин і Yurcash боротимуться за перемогу в «Х-фактор»-8. А у прямому ефірі, безпосередньо на супер фіналі, який відбудеться 30.12.2017, за ними спостерігатиме волинська журналістка  порталу t1.ua, газети «Твій вибір» та журналу «Твій стиль» Ірина Белоцька!

«Сьогоднішній ранок розпочався геть незвичайно! А саме із телефонного дзвінка з Києва, від ведучої радіо Хіт FM Юлії Карпової! У прямому ефірі радіо мене запросили пограти із Хеппі Ранком у Новорічний розмовник, а саме спробувати вгадати, якою мовою ведучі – Юлія Карпова, Льоня Сенкевич, Микита Шевчук - вітають з Новим роком! А потім привітати своїх близьких та друзів із прийдешнім святом на всю Україну! – розповіла в ексклюзивному інтерв’ю Ірина. - Насправді радіо Хіт FM слухаю щодня, а тим паче зранку, коли збираюсь на улюблену роботу, тож знала про акції, які тривають. Заповнивши анкету учасника на сайті Хіт FM, отримала таку несподівану відповідь!»

Аби отримати довгоочікувані квитки на прямий ефір супер фіналу, мені  довелося вгадати новорічне привітання киргизькою мовою та заспівати приспів пісні  Yurcash «Я йду»! І вуаля, я їду в Київ!!!!».

Вітаємо колегу та буде очікувати ексклюзивних репортажів!

 

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, Волинь
В тему

Останні матеріали