23 Грудня 2017
Новини

Яке сьогодні свято – 23 грудня, субота

Яке сьогодні свято – 23 грудня, субота

Новий рік вже близько, а для тих, хто хоче свята вже – ось непогані приводи!

Всесвітній день сноуборду

Це важливе свято для кожного сноубордера, а вперше День Сноуборду провели в Європі в 2006 році. Відзначається в Європі, США і навіть в Китаї. Святкування Всесвітнього дня сноуборду проводиться скрізь, де тільки випадає сніг! Організацією Всесвітнього Дня сноуборду займається EuroSIMA, це Європейська Асоціація Виробників Спорядження для досочних видів спорту. Також підтримку цьому глобальному святу робить і Всесвітня Федерація Сноуборду і різні клуби, райдери і багато курортів. День сноуборду як правило стає офіційним відкриттям зимового сезону.

 

День народження Імператора Японії

У 1948 році День народження японського імператора (Тенно Тандзёбі) був заснований як Національне державне свято. Імператор в Японії вважається символом держави і єдності. Станом на 2017 рік імператором Японії є Акіхіто. Він є 125-им в династії і народився 23 грудня 1933 року. Акіхіто зійшов на трон у 1989 році і є старшим сином покійного імператора Сьово. Японський імператор є єдиним в світі правлячим імператором.

 

Релігійні свята

Мучеників Мини, Єрмогена та Євграфа. Святителя Йоасафа, єпископа Білгородського. Гемела Пафлогинянина. Преподобного Фоми. Блаженного Йоана та батькiв його – блаженних Стефана й Ангелiни, правителiв Сербських. Благовірного князя Володимира Васильковича.

Піст: не споживаємо м’ясного, молочного, яєць.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна
В тему