19 Грудня 2017
Новини

Яким буде 2018 рік для всіх знаків зодіаку

Яким буде 2018 рік для всіх знаків зодіаку

2018 рік можна назвати періодом стабільності й поліпшення для всіх знаків зодіаку. На зміну неспокійному Червоному Півневі приходить більш доброзичливий і керований персонаж – Жовтий Собака.

З новим господарем року легко подружитися і нескладно підтримувати хороші відносини протягом усього періоду його «правління». Везунчиками і фаворитами цього року стануть люди обов’язкові, оптимістично налаштовані й ті, які вміють створювати і підтримувати взаємовигідні домовленості, пише vesti-ukr.com.

ОВЕН

У новому році Овнам потрібно перебудувати свій стиль ведення справ і спілкування. Це необхідно для того, щоб подружитися з новим господарем року, і тоді, вже з середини лютого, все почне складатися легко і вдало.

В першу чергу настануть позитивні зміни в грошових справах і робочих відносинах. Багато Овнів виб’ється на керівні посади або отримає підвищення. Дуже ймовірні відрядження або навіть перехід на іншу роботу. Фінансове становище зміцниться, і Овнам можна буде дозволити собі те, про що вони давно мріяли.

Покращиться і стан справ сердечних – самотні Овни знайдуть свою половинку, а сімейні пари можуть обзавестися дітьми. Що стосується самопочуття, то у невгамовних Овнів є загроза інсульту. Але при здоровому способі життя і позитивному настрої здоров’я цього року, найімовірніше, зміцниться.

ТЕЛЕЦЬ

Рік Жовтого Собаки принесе Тельцям почуття спокою і впевненості. Всі зусилля будуть давати свої плоди: і матеріальні, і нематеріальні. При цьому виникнуть хороші умови для того, щоб розвивати і розширювати свої таланти. Тельцям може навіть захотітися зануритися в роботу і кар’єру з головою.

Це сприятиме суттєвим успіхам у роботі та фінансах, але може завдати удару по особистому життю і самопочуттю. Тому для Тельця дуже важливо правильно розподіляти сили. Треба виділяти достатньо часу для сім’ї, друзів і в першу чергу своєї половинки, інакше Телець ризикує втратити свою пару.

Ефективними будуть зусилля, спрямовані на поліпшення житлових умов, придбання заміського будинку або дачі, покупку автомобіля. Що стосується здоров’я, то воно цього року обіцяє бути на висоті.

БЛИЗНЮКИ

Добродушний і оптимістично налаштований Жовтий Собака симпатизує Близнюкам, тому вони можуть розраховувати на вдалий рік в усіх сферах, включаючи здоров’я. Особливо сприятливим він обіцяє бути в лютому і березні. Але для того, щоб закріпити успіх, Близнюкам треба продовжувати працювати не покладаючи рук.

На них чекають перспективні пропозиції і збільшення заробітку, а для того щоб зберегти і правильно вкласти зароблене, треба пам’ятати про те, що «грошики люблять, коли їх рахують». У сімейному й особистому житті у Близнюків спостерігатиметься помітне пожвавлення.

Цікаві знайомства і пікантні моменти чекатимуть на них буквально кожен день. Щоб не потрапити в незручну ситуацію, потрібно чітко визначити для себе межі дозволеного. Ну а для одиноких Близнюків цей рік подарує чимало можливостей для знаходження пари.

РАК

Ракам у новому році можна спокійно зайнятися тими справами і темами, до яких лежить їхня душа. Рік Жовтого Собаки може стати одним з найрадісніших, найбільш щасливих і плідних періодів у їхній долі в усіх напрямках життя. Для того щоб досягти особливих успіхів у справах фінансових, Ракам не треба лізти зі шкіри, досить просто чітко сформулювати свої цілі та завдання і впевнено слідувати цим орієнтирам.

А події в сімейному й особистому житті у Раків безпосередньо залежать від їхнього оптимізму та гарного настрою. Щоб зберегти те позитивне, що вже є, і поліпшити своє особисте життя, Ракам потрібно більше думати не тільки про себе, а й про інших людей.

Що стосується здоров’я, то особливу увагу Ракам треба звернути на стан нервової системи, а для цього більше бувати на свіжому повітрі, висипатися, правильно харчуватися і виховувати в собі хороші звички.

ЛЕВ

Для Левів рік Жовтого Собаки обіцяє стати роком перемог і навіть тріумфу. Будь-які плани здійсняться, всі шляхи відкриті для стрімкого старту, і, як співається в пісні, «неможливе – можливо».

Фінансові та матеріальні успіхи Левів почнуться вже в лютому і за умови мудро продуманого розподілу зусиль триватимуть увесь рік. Поринувши у роботу, справи і бізнес, Левам треба не забувати приділяти увагу сім’ї та рідним. Господар року приготував для Левів прекрасні можливості для того, щоб активно і багато подорожувати – і відпочиваючи, і заробляючи гроші.

При бажанні представники цього знака можуть навіть здійснити кругосвітню подорож. У цих роз’їздах теж треба пам’ятати про свою половинку і дітей. А для того щоб на всю цю активність вистачило здоров’я, Левам треба берегти своє серце, уникати п’яних компаній і деструктивних людей з їхніми небезпечними пропозиціями.

ДІВА

Діви в 2018 році здивують своє оточення і навіть самих себе. Жовтий Собака відкриє в них нові здібності й таланти, і Дівам тільки залишиться правильно застосувати їх у своєму житті. Головне для них цього року, особливо ближче до літа і восени, покладатися не тільки на свою думку, але й слухати поради близьких, а надто прислухатися до думки своєї половинки.

Цей рік може круто змінити життя Дів плані і роботи, і фінансів, і особистих відносин. Якщо вони не проявлять упертість і гординю, тоді будуть відчутними зміни на краще.

Те ж саме стосується і здоров’я: Дівам потрібно регулярно давати собі фізичні навантаження, гуляти на свіжому повітрі, але не до пізньої ночі. Виявляючи любов до себе і тих, хто їх оточує, Діви зроблять для себе цей рік щасливим і багатим.

ТЕРЕЗИ

Для Терезів настав благодатний час, коли на повний голос можуть заявити світові про свої справжні бажання та наміри. Жовтий Собака допоможе їм утілити в життя найсміливіші мрії та плани.

Але при цьому Терезам потрібно не просто мріяти, їм треба діяти. Гроші та матеріальні блага поспішать у життя Терезів за умови, що вони складуть чіткі плани і будуть їх дотримуватись. Успіх, визнання і навіть слава чекають тих Терезів, чиї професії пов’язані з творчістю, проте й їм треба проявляти наполегливість і працьовитість.

В особистому житті Терезів теж імовірні великі зміни. Не треба їх боятись – як то кажуть, «краще жахливий кінець, аніж жах без кінця». Треба налаштовувати себе на краще. Здоров’я Терезів безпосередньо залежить від їхніх сміливості й рішучості: треба проблеми перетворювати в завдання і вирішувати їх.

СКОРПІОН

Сприятливі та щасливі збіги обставин для Скорпіонів почнуться вже в середині лютого – на початку березня. Щоб не проґавити своє щастя, Скорпіонам треба невідкладно братися за справи.

Їм можуть перешкодити погане самопочуття і всілякі застудні захворювання. Але треба пам’ятати, що «всі хвороби в голові», тож для того, щоб увійти у вдалу колію цього року, треба вголос говорити про те, що турбує, і пропонувати свої методи ведення справ. Ця ж тактика виявиться успішною і в особистому житті: Скорпіонам треба спокійно і доброзичливо спілкуватися з усіма своїми домочадцями.

Особливо таке спілкування важливе для молодшого покоління. Успішне просування фінансових справ може спокусити Скорпіонів на ризик. Цього робити не можна у жодному випадку, і цей же принцип стосується здоров’я. Ніякого екстриму й адреналіну цього року допускати в своєму житті не треба.

СТРІЛЕЦЬ

У період «правління» Жовтого Собаки Стрільцям потрібно всі проблеми вирішувати за столом переговорів – імовірність домовитись і всі спірні питання вирішити полюбовно цього року дуже велика. Це стосується і робочих моментів, і особистого життя, яке обіцяє бути яскравим і насиченим, особливо в літній період.

У грошових справах Стрільці цього року будуть досягати всього легко і граючись – удача сама йде в руки. Дуже ймовірні просування по кар’єрних сходинках, розширення бізнесу, вигідні продажі та покупки. Щоби бути ще успішнішими, Стрільцям треба стримувати свою гарячу вдачу і прислухатися до розпоряджень начальства, думок партнерів і порад своїх близьких.

Що стосується самопочуття і здоров’я, то тут усе просто: якщо Стрільці відмовляться від шкідливих звичок, будуть більше відпочивати в спокійній обстановці та вчасно вживати профілактичних заходів, то зі здоров’ям усе буде добре.

КОЗЕРІГ

Козероги швидко знайдуть спільну мову з новим господарем  року, тому представники цього знака матимуть фору. Щоб скористатися цими перевагами, Козерогам потрібно весь рік проявляти рухливість і спритність, які їм не дуже властиві. Але заступництво Жовтого Собаки додасть їм додаткового імпульсу, і це позитивно позначиться передусім на матеріальному становищі.

Дуже ймовірні для Козерогів такі події, як новосілля і зміна сімейного статусу. Будуть і інші успіхи, які вплинуть на підвищення статусу серед свого середовища, а деяким Козерогам принесуть ще й додаткове визнання і славу.

В особистих відносинах Козероги зможуть досягти стабільності, яка так необхідна їм для того, щоб почувати себе щасливими. Особливу увагу Козерогам треба приділити своєму здоров’ю і настрою – все буде просто відмінно, якщо вірити в себе і свою удачу.

ВОДОЛІЙ

Водоліям Жовтий Собака глибоко симпатизує і готовий допомагати їм увесь період свого «правління». З огляду на те, що багато Водоліїв святкуватиме свій день народження якраз під час його «сходження на престол», сприяння нового господаря року вони відчують відразу ж – у середині лютого.

Особливо вдалими періодами для них стане літо і пізня осінь. Енергійний і рухливий характер Водоліїв дуже допоможе їм у досягненні тих вершин, які вони самі собі намітять. Насправді представники цього знака можуть отримати цього року абсолютно все, що вони тільки побажають. Це стосується й особистого життя, особливо пощастить тим Водоліям, які поки не знайшли своєї пари.

Позитивних змін у домашньому та сімейному колі варто очікувати і сформованим парам. Що стосується самопочуття, то Водоліям можна сміливо розраховувати на те, що вони весь рік перебуватимуть у доброму здоров’ї.

РИБИ

Рибам пильну увагу цього року слід звернути на налагодження гармонійної ситуації в особистому та сімейному життя. Всім відомо, що «собака – друг людини», і господар року допоможе всім тим, хто хоче поліпшити свої відносини.

Подружжя почнуть ставитися романтичніше і ніжніше одне до одного, в сімейні гніздечка повернуться тепло і затишок, зблизяться між собою діти і батьки. А ті Риби, які ще не знайшли свою долю, завдяки старанням Жовтого Собаки зможуть це зробити. З’явиться реальний шанс і у тих, хто перебуває у сварці чи на межі розриву, – треба просто захотіти стати щасливими.

У фінансовій сфері, особливо на самому початку року, Рибам треба пам’ятати про те, що «під лежачий камінь вода не тече». Жовтий Собака обов’язково допоможе тим, хто проявляє ініціативність, наполегливість і вірність своїй справі. А в тому, що стосується здоров’я, все буде добре, якщо перестати нервувати, вчасно відвідувати стоматолога і висипатися.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна
В тему