19 Грудня 2017
Новини

Чи поїде ALEKSEEV на Євробачення 2018?

Чи поїде ALEKSEEV на Євробачення 2018?

Співак ALEKSEEV заявив про своє бажання взяти участь в міжнародному пісенному конкурсі Євробачення 2018.

У Мережі з'явилося відео, де нещодавно на одному з київських концертів відомий співак ставить запитання публіці, чи поїхати йому на Євробачення. Сотня людей голосно й в унісон відповідають «Так!». Можливо, саме така реакція й підтримка слухачів спонукала артиста вирушити на конкурс. Наразі, артист має намір взяти участь в Нацвідборі на конкурс, пишуть численні ЗМІ.

Сам же ALEKSEEV розповів, що не було такого інтерв'ю, в якому б йому не ставили запитання, чому він не збирається на Євробачення.

«Я завжди віджартовувався на цю тему, але зараз наша команда відчула в собі сили поборотися за перемогу в цьому конкурсі. Ми звикли щоразу ставити собі нові цілі і долати їх», - запевнив співак.

Нагадаємо, в цьому році містом-господарем найпрестижнішого в Європі пісенного конкурсу Євробачення став Лісабон. Перемогу Португалії приніс виконавець Сальвадор Собрал.

Довідково:

ALEKSEEV (справжнє ім'я Алєксєєв Микита Володимирович) – народився  18 травня 1993 у Києві.  Український співак, півфіналіст п'ятого сезону телевізійного шоу «Голос країни», лауреат премії «YUNA 2016»  як «Відкриття року».

Відомий, насамперед, через композиції «А я пливу» (переспів пісні Ірини Білик), кліп на яку має понад 3 мільйони переглядів на YouTube та російськомовну композицію «Пяное солнце», що має майже 30 мільйонів переглядів.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна
В тему