18 Грудня 2017
Новини

Перша школа екзорцизму відкрилася в Україні

Перша школа екзорцизму відкрилася в Україні

В Україні з'явилася Школа екзорцизму. Запрошують представників різних віросповідань і навіть атеїстів та обіцяють навчити виганяти бісів - з людей, предметів і цілих поколінь – повідомляє vesti-ukr.com.

Менеджер школи розповіла, що вчити «проганяти бісів» готові всіх без розбору, аби оплата була внесена. Гарантій не дають - кажуть: або за 4 дні людина навчиться всьому і відразу, або у неї не вийде - а значить, бажання було не настільки велике. Оплату в такому випадку повертати назад ніхто не буде.  Вартість курсу 11 500 гривень, але якщо внести передоплату то вартість знизиться до 10 500.

«Учитель», як запевнила менеджер, практикує більше 10 років. З постів екзорцистів виходить, що їх «наставник» раніше 12 років відсидів у в'язниці за «гріхи молодості» - пияцтво і хуліганку. Але у катівнях «пізнав Бога і з того дня служить Ісусу». Там же він уві сні побачив і демона.

«В одному тілі може уживатися безліч демонів, які ним керують. Жадібність, себелюбство - це теж прояв демона і від цього можна вилікувати. Буває демон фінансів, яким одержимі політики. З них теж можна демонів виганяти, але це бажання повинно бути масовим, народ повинен побачити це і захотіти побороти», - розповіла менеджер незвичайних курсів.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна
В тему