18 Грудня 2017
Новини

18 грудня: кого привітати з днем ангела

18 грудня: кого привітати з днем ангела

Цього дня відзначають іменини Анастасія, Геннадій, Захар, Ілля.

Як ім’я вплинуло на формування характеру нинішніх іменинників та яка доля чекає на «винуватців свята»?

ЗАХАР

Ім’я Захар походить від давньоєврейського імені Зехарья (Зехаріаху), що означає «Господь згадав» («Яхве згадав»), «згаданий Господом», «пам’ятний Господу», «пам’ятає Господа». В сучасності більш поширеною стала коротка форма імені.

Захар – добродушний, поступливий, уважний і турботливий чоловік. Він дуже сентиментальний і обожнює дивитися фільми про кохання. Захар не знає, що таке корисливість, він чуйний і готовий у будь-який момент прийти на допомогу. Характеру Захара не вистачає твердості й наполегливості, через що його добротою часто користуються оточуючі. Захар обожнює природу, якщо у нього буде можливість купити землю, він обов’язково нею скористається і візьметься за вирощування плодових дерев. У Захара буде спокійне життя, без особливих потрясінь. Ще в дитячі роки Захар проводить час за конструктором, його дуже цікавить техніка. Саме тому Захар часто вибирає роботу водія.

На роботі він буде скромним і чуйним співробітником. Для досягнення успіху в професійній діяльності Захару доведеться навчитися проявляти твердість із колегами, а також почуття гумору. Тоді Захар зможе побудувати кар’єру у сферах, де необхідні терпіння й аналітичний склад розуму. Жінки дуже тягнуться до Захара завдяки його чуйності. Дружиною Захара часто стає покинута кимось жінка, що отримала в стосунках із Захаром потрібні розраду та співчуття. Одружується цей чоловік, як правило, в пізні роки, часто у його обраниці вже є дитина. На жаль, добродушність і м’якість Захара, як правило, призводять до того, що дружина займає в родині чільну позицію. У цьому випадку необхідно, щоб жінка Захара проявляла тактовність у спілкуванні з ним, інакше вона може завдати травму цьому чутливому чоловікові.

Захар любить займатися домом, у вихідний його можна побачити за прибиранням житла. Він ніколи не зрадить своїй дружині. Захар найчастіше має дітей чоловічої статі. Працюючи в домі, він залучає до цього дітей, вважаючи, що найкраще виховує людину саме робота. Навчання дітей Захара буде перебувати під постійним його контролем, він завжди ходить на батьківські збори. Захар – товариська людина, із задоволенням запрошує в гості і своїх друзів, і просто випадкових знайомих. Захар підтримує хороші відносини із сусідами. Розлютити цього чоловіка вкрай складно, і, якщо таке станеться, незабаром злість зміниться спокоєм і навіть почуттям незручності. Справжнім другом Захара стане той, хто не тільки отримує допомогу, а й сам у будь-який момент може її надати.

АНАСТАСІЯ

Ім’я Анастасія – жіноча форма чоловічого імені Анастасій. У перекладі з грецької мови означає «повернення до життя», «воскресіння», «воскресла», «відроджена», «безсмертна». Анастасії з дитинства – бажані діти. Настя дуже довірлива, добра і зовсім не злопам’ятна. Маленька дівчинка Настя дуже любить казки, у неї добре розвинена уява, вона вміє придумати і гру, і забаву. Працьовитість – невід’ємна риса власниць цього імені, але в дитинстві потрібно наполегливо її прищеплювати дівчинці, так як вона любить помріяти, і це її постійно відволікає. Згодом саме ці якості: працьовитість, старанність, завзяття, виховані в дитинстві, – відіграють не останню роль в її житті. Анастасія хороша майстриня, вміє вона і шити, і в’язати, і добре готує. Подорослішавши, буде прагнути тримати свій будинок у чистоті, сувора, але справедлива в цьому плані і до чоловіка, і до дітей. Вона не любить тримати в будинку нічого зайвого. Все, що вже стало непотрібним, без жалю або подарує, якщо це можна подарувати, або ж викине. Настя любить наповнювати свою оселю квітами, картинами, килимами. У її будинку завжди можна знайти і красиву шкатулку, і незвичайну дрібничку. Але у Настусі всі ці речі будуть приносити користь, служити їй у господарстві. Настя людинолюбна, вона дуже душевна і чуйна, їй не чужі співчуття і милосердя. Вона вміє зберігати секрети. Найчастіше Анастасія вибирає ті професії, де вона може допомагати людям, може віддавати своє тепло, піклуватися про когось. Вона може стати медсестрою, вихователем дитячого садка, психологом. У дорослому віці Анастасія продовжує жити фантазіями, тому трапляється, що Насті вибирають романтичні, а часом і небезпечні професії. Вони можуть стати цирковими артистками, рятувальницями, альпіністками. Анастасія завжди готова пожертвувати своїми бажаннями, своїм часом на користь іншої людини. Анастасія – дуже вольова, характер у неї незламний, твердий. Її неможливо підкупити, змусити, її можна лише переконати в тому, що вона дуже потрібна, проте тільки якщо це дійсно так. Настя завжди хоче бути під захистом, вона залежна від того, кого любить. І саме тому виходить заміж тільки за сильного чоловіка, здатного утримувати її і сім’ю. Найчастіше під вінець Анастасія іде рано. Жінки з ім’ям Настя турботливі, вірні дружини та люблячі мами. 

ГЕННАДІЙ

Ім’я Геннадій з грецької «благородний», «благородного походження». Це енергійний чоловік, веселий, безтурботний, який не любить обмежень і має вічну спрагу відкриттів і пригод. Це чоловік-скептик, аж до сарказму або глузування. Геннадій воліє вибирати шлях свободи і автономії, які він цінує понад усе.

Батьки повинні навчити маленького Гену вибирати важкий шлях, адже легкий – не завжди найкращий. Для цього його батькам доведеться виявити певну строгість, прищепити такі поняття, як наполеглива праця і дисципліна. Доцільно уважно стежити за його успіхами в школі, щоб вчасно вказати синові на його сильні сторони.

Геннадій любить сміятися, це чарівний хлопець, але правильно спілкуватися з дівчатами – для нього велика проблема. Геннадій романтичний у стосунках, саме тут активно проявляється його скромність, він відчуває величезні труднощі в вираженні сокровенних почуттів. Як правило, у Геннадія блискучий розум.Геннадій вважає за краще не затримуватися надовго на одній роботі. Одноманітність може йому швидко набриднути, його манять професії, які дозволили би йому показати себе і допомогли би розвинути навички спілкування (комерція, реклама, продаж та маркетинг). При цьому сфери діяльності можуть бути різні: подорожі, спорт або телебачення (ведучий, журналіст, юрист, письменник, учитель). Технічний напрям також може зацікавити Геннадія, тоді він стане вузьким спеціалістом (архітектор, комп’ютерний фахівець, сантехнік, інженер, електрик).

ІЛЛЯ

Ім’я Ілля – це варіант староєврейського імені Еліяху, що означає «Мій Бог – Господь», також можна передати як «віруючий». Інакше тлумачать, що ім’я Ілля походить від імені Ілія, що має значення «фортеця Господня» і «сила Божа».  

Ілля артистичний, іронічний і багатоликий. Він заглиблений у себе, все розповість і покаже будь-кому, але в свою душу пустить тільки обраних. У компанії Ілля веселий і товариський. Він легко спілкується з будь-якими людьми, не конфліктний. На перше місце Ілля завжди ставить свою сім’ю. Відштовхнути від сім’ї та близьких Іллю може холодність і зневага, які для нього просто нестерпні. Ілля запальний, але швидко остигає. Після сварок він довго кається в своїй нестриманості. Своє серце чоловік, як правило, тримає в узді. Перш ніж зробити пропозицію своїй коханій, він підготує всі умови для спільного життя. Імпульсивні вчинки Іллі часто тягнуть за собою невдачі та розчарування. В Іллі добре розвинена інтуїція. Він здатний оцінити обстановку, а, оцінивши її, швидко приймає правильне рішення. В досягненні мети дуже часто Іллі заважають усілякі дрібниці. Ілля розумний, має гарну пам’ять, здатний судити про події з різних точок зору. У виборі друзів буває не дуже перебірливий. А творчий потенціал власника цього імені більшою мірою залежить від ступеня його закоханості. До своєї обраниці він уважний, ніжний і турботливий. Іллі важливо, щоб його жінка була близька йому духовно. Тоді він здатний гідно оцінити її. Сім’я для Іллі стає найголовнішим. Він безмежно кохає дружину і надзвичайно ніжний і добрий з дітьми. Хоча частіше Ілля прагне вибрати собі заняття, не пов’язане з організаторською діяльністю, часом професія сама вибирає його. Можна зустріти Іллю-лікаря або Іллю-вчителя. Яку би працю собі не вибрав цей чоловік, найімовірніше, він досягне на цьому полі значних професійних висот. Найкраще Ілля працює в тандемі з колегою, риси характеру якого доповнюють характер Іллі. З дитинства в Іллі розвинене почуття власності. Він вважає за краще і гру, і справи організовувати самостійно, а потім самому відповідати за результати. Ілля рідко витає в хмарах, йому важливий конкретний результат. За вдачею він добрий і незлостивий, але все невдоволення висловлює прямо. Частково через це реалізація задуманого не завжди вдається цьому чоловікові. 

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна
В тему