15 Грудня 2017
Новини

На Волині викрили групу зловмисників, які заробляли на довірливих іноземцях

На Волині викрили групу зловмисників, які заробляли на довірливих іноземцях

Сьогодні спільними зусиллями працівників прокуратури Волинської області та обласного Управління Служби безпеки України було припинено діяльність злочинного угруповання.

Його учасники організували протиправну легалізацію іноземців на території нашої країни, незаконне виготовлення підроблених документів для отримання посвідок на проживання в Україні, а також візових та інших документів, необхідних для виїзду до країн Європи. Поінформували у прес-служба прокуратури області

Правоохоронці встановили, що зловмисники реєстрували іноземців на Волині, використовуючи підроблені печатки та бланки документів. До незаконної діяльності ними було залучено також посадовців міграційної служби та органів місцевого самоврядування.
У ході обшуків за місцем такої діяльності вилучено документи, знаряддя та засоби вчинення кримінальних правопорушень.   
У кримінальному провадженні слідчими органу безпеки провадяться першочергові слідчі (розшукові) дії, по завершенню яких вирішуватиметься питання щодо повідомлення особам про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ст. 332 КК України (незаконне переправлення осіб через державний кордон України), та обрання їм запобіжного заходу.

 

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна
В тему