15 Грудня 2017
Новини

Об’єднання DISNEY І FOX майже 20 років тому передбачили «Сімпсони»

Об’єднання DISNEY І FOX майже 20 років тому передбачили «Сімпсони»

Угода між The Walt Disney Company і 21st Century Fox, укладена напередодні, була передбачена ще в 1998 році. Пророцтво з'явилося в мультиплікаційному серіал «Сімпсони».

Довгостроковий прогноз був зроблений в епізоді When You Dish On A Star. У серії Гомер Сімпсон показував свій сценарій Кім Бесінджер і Аліку Болдуїну. У кадрі промайнув офіс 20th Century Fox, яка є найбільшим активом корпорації 21st Century Fox. На вивісці говорилося про те, що студія є підрозділом компанії The Walt Disney Co. Пишуть ЗМІ.

Як з'ясувалося, це пророцтво стало не єдиним, що прозвучали в популярному мультфільмі. У 2000-му в «Сімпсонах» говорилося про перемогу Трампа, а в 2010-му були озвучені імена нобелівських лауреатів з хімії та економіки 2016 року.

Нагадаємо, одна з найбільших кіностудій США The Walt Disney Company купить 21st Century Fox за 52,4 мільярда доларів. Операцію здійснять шляхом обміну акціями. У складі нової компанії залишаться підрозділи 21st Century Fox, відповідальні за виробництво кіно- і телефільмів, кабельного телебачення і займаються міжнародним мовленням.

Після підписання необхідних документів Walt Disney контролюватиме 21th Century Fox права на франшизу «Люди Ікс» та «Фантастична четвірка».

Представники The Walt Disney Company заявили, що найближчим часом не мають наміру змінювати існуюче керівництво 21st Century Fox. Глава компанії Роберт Айгер залишиться на своєму посту до 2021 року.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Світ
В тему