15 Грудня 2017
Новини

Чоловік-садист ламав і відрубував руки жінці спочатку по пальцю, а потім відрізав кисті – нові деталі

Чоловік-садист ламав і відрубував руки жінці спочатку по пальцю, а потім відрізав кисті – нові деталі

Мати жінки, який чоловік відрубав руки в Підмосков'ї, більш детально розповіла про цей страшний злочин – пишуть ЗМІ.

Нагадаємо, ревнивий чоловік вивіз до лісу дружину і відрубав їй кисті рук сокирою. Після цього нелюд сам відвіз потерпілу до лікарні. Медикам вдалося пришити одну руку жінці, а садист був затриманий.

«Він все прорахував, - сказала мати потерпілої. - На роботі навіть говорять, що він сказав: «Ви скоро про мене почуєте, я через тиждень прославлюсь».

Він купив вісім джгутів, сокиру, рідним вислав СМС: «Вибачте, я не можу жити, коли мене обманюють». Коли він її відвіз, тоді зв'язав їй джгутами руки і волоком притягнув до пенька. Спочатку він просто ламав і відрубував по пальцю, потім кисті відрізав. Коли вона намагалася втекти, він рубонув сокирою, щоб не повзала - звідси рана стегна».

Мати зазначила, що нелюд хотів не вбити жінку, а залишити її калікою на все життя.

«Кинув її в машину і ще по дорозі люб'язно питав: «Ти там не вмерла?».  Гримнув на лікарів, щоб ворушилися і поїхав. Потім здався в поліцію і зізнався, що це його вина. Юристи кажуть, що він і тут все продумав», - сказала мати нещасної.

За словами матері жінки, стегно її дочки зажило. Про стан пришитої лівої кисті стане відомо на сьомий день (сьогодні четвертий). Постраждала потребує також психологічної допомоги через шок.

Мати жінки висловила побоювання, що нелюдові дадуть маленький термін або ж він вийде з умовно-достроковим. Вона також переживає, що йому пред'являть звинувачення тільки в заподіянні тілесних ушкоджень, хоча він також винен у викраденні. 

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Світ
В тему