12 Грудня 2017
Новини

«Зоряні війни: Останні джедаї»: соцмережі заполонили спойлери

«Зоряні війни: Останні джедаї»: соцмережі заполонили спойлери

Фанати кіносаги сперечаються про те, чи були насправді ті чи інші повороти сюжету – пишуть ЗМІ.

Післе закритої прем'єри фантастичного фільму «Зоряні війни: Останні джедаї», яка пройшла в Лос-Анджелесі 10 грудня, у соцмережах з'явилося безліч спойлерів. Втім, фанати кіносаги сперечаються, чи була та чи інша сцена у фільмі або це просто плід фантазії.

За однією з версій, картина завершиться рішенням головної героїні Рей змінити основи ордена джедаїв, несучи йому свободу. Для цього вона навіть об'єднається з Кайлом Реном. За сюжетом, до речі, нібито з'ясується, що їх зустріч стала можливою завдяки Люку Скайвокеру.

Ще спойлер, про який говорять прихильники: Рей - внучка джедая Обі-Вана Кенобі. Нагадаємо, своїх батьків вона не знає.

Правда, на порталі reddit.com найпопулярніший пост говорить, що жоден з поворотів дійсності не відповідає. Про це написав користувач, давши зрозуміти, що є співробітником ЗМІ. Він зазначив, що ризикує втратити роботу, якщо розкриє правду. Однак йому вказали, що журналісти не роблять стільки помилок в своїх текстах.

В цілому користувачі пишуть, що восьма частина не схожа на інші фільми саги. Але її характеризують як успішну. «Я відразу полюбила «Останніх джедаїв», «Ніяк не можу викинути з голови одну сцену», - відзначають фанати.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Світ
В тему