12 Грудня 2017
Новини

12 грудня: кого привітати з Днем ангела

12 грудня: кого привітати з Днем ангела

Цього дня відзначають іменини Данило, Денис, Федір. Чим особливі «винуватці свята» з таким іменем? Трошки про їхні секрети…

ДАНИЛО

В перекладі означає «божий суд».

Даниїл, Данило – спокійний і добрий хлопчик. Характером більше схожий на матір. Хворіє мало. Любить рухливі ігри. Товариський, постійно оточений друзями.

Данило не виносить неправди, може навіть розлютитися, але відразу швидко відходить і зла довго не тримає.

Перший шлюб не завжди складається вдало. Любить дітей, але дружині не спішить допомогти із хатніми клопотами. Любить проводити час на дачі або на природі. Може захоплюватися риболовлею або полюванням. До їжі байдужий і не буде сваритися із дружиною з приводу несмачного обіду. П’є небагато, але може захопитися картами. Багато уваги приділяє своїм дітям. Стежить за їхнім навчанням, відвідує батьківські збори.

ДЕНИС

Ім’я Денис спочатку було народною формою застарілого церковного імені Діонісій, яке в свою чергу походить від давньогрецького імені Діонісіос, що означає «який належить Діонісу». В міфології Стародавньої Греції Діоніс – бог виноградарства, виноробства, родючості, натхнення, продуктивних сил природи. Тому іноді імені Денис дають тлумачення «веселун», «гуляка». Від чоловічого імені утворені жіночі імена Деніз, Діонісія, Дениса. Ім’я Денис згадується як у православних, так і в католицьких святцях. Серед католиків особливо шанується святий Діонісій Паризький, який є покровителем Франції та Парижа. Маленький Денис надзвичайно рухливий. З ранніх років він не може всидіти на місці, дуже цікавий. Денис охоче вступає в будь-яку гру, навіть іноді намагається приєднатися до компанії більш дорослих дітей. Можливо, в шкільні роки Денис не дуже старанний або усидливий, але зате він швидко розуміє і легко запам’ятовує інформацію. Посидючим цей хлопчик може стати, тільки якщо знайде собі заняття до душі. Найімовірніше, зі школи Дениско винесе мало знань, зате в ерудиції йому не дорікнеш. Можливо, вроджена цікавість допоможе стати йому вченим, який знається в багатьох галузях науки. Денис сповнений енергії, і вона штовхає його на необдумані вчинки. Пускаючись в авантюри, хлопчик не забуває захопити із собою друзів і багато в чому проявляє організаторські здібності. Правда, вистачає Дениса ненадовго, часто він кидає справу, не завершивши її і підвівши тих, кого залучив до неї. Володіючи швидким розумом, Денису, однак, дуже складно збрехати.

На жаль, часті сімейні негаразди можуть спровокувати в Дениса серйозну тягу до алкоголю, тим самим до кінця зруйнувавши і без того хиткий сімейний світ. Щоб домогтись успіху в житті, Денису дуже важливо розвивати в собі обережність, терпіння й обов’язковість. Тільки ці якості допоможуть чоловікові в будь-якій професії. Денис – організатор, не боїться копіткої роботи, а з віком стає дуже акуратним і посидючим. Буває, що Денис бере участь в різних авантюрах. Йому би трішки обережності, терпіння – і тоді будь-яка розпочата справа буде успішною. Денис принциповий і часто нав’язує свої ідеї тим, хто його оточує. Йому легко повести за собою інших людей, але ось бути їхнім ватажком до кінця йому незручно. У сімейному житті Денис вважає за краще жити окремо від батьків. Вибираючи собі супутницю життя, Денис буде керуватися принципом «щоб було цікаво». Йому подобаються жінки активні, легкі на підйом, розкуті в діях. Дітей своїх він виховує на ідеях свободи.

ФЕДІР

Ім’я має давньогрецьке походження й означає «Божий дарунок». Федір у дитинстві похмурий, мовчазний і впертий. Він не любить бути ініціатором дитячих ігор і перебуває іноді осторонь від однолітків. Батькам і вчителям буде особливо подобатися акуратність Федора.

Речі в нього завжди будуть у повному порядку, книги й ручки складені на столі, а з відірваним ґудзиком відразу ж прибіжить до матері чи й сам візьметься пришивати. Не любить давати списувати домашні завдання, які сам зробив. Акуратність і педантичність буде властива чоловікам із іменем Федір протягом усього дорослого життя.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна
В тему